Το τέλος του Fame Story 2!

25.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από οκτώ μήνες ο κύκλος του Fame Story 2 κλείνει κι επίσημα. Η παρέα που αγαπήθηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη παρέα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από οκτώ μήνες ο κύκλος του Fame Story 2 κλείνει κι επίσημα. Η παρέα που αγαπήθηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη παρέα reality παιγνιδιού έδωσε την τελευταία της κοινή συναυλία επί αμερικανικού εδάφους και συγκεκριμένα στη Βοστόνη. Εκεί έκλεισε και η περιοδεία τους σε ΗΠΑ και Καναδά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού οι ομογενείς είναι πλήρως ενημερωμένοι και φανατισμένοι με το Fame 2.

Η Καλομοίρα, η Μάρω, ο Καραφώτης, ο Γιώργος, η Ραλλία, ο Νίκος, ο Θαλασσοχώρης, η Σαββίνα και τα άλλα παιδιά μετά από οκτώ μήνες δημοσιότητας και ιδιαίτερης προσοχής από την παραγωγή, τραβούν ξεχωριστά το δικό τους δρόμο και πια θα δούνε και θα δούμε...πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Μέχρι στιγμής για τους περισσότερους οι συνθήκες για να πιάσει πολλά απίδια ο σάκος τους είναι ιδανικές, αφού έχουν κλείσει στα καλύτερα νυχτερινά σχήματα, ενώ κάποιοι βρίσκονται στο στούντιο για να ηχογραφήσουν τα cd τους.

Για την Καλομοίρα και η γιαγιά στο πιο απομακρυσμένο χωριό γνωρίζει τι θα κάνει, αφού δεν υπάρχει εκπομπή για εκπομπή που να μην έχει περάσει για να μιλήσει. Έτσι, (το αναφέρουμε για το τυπικό του πράγματος) το φετινό χειμώνα αυτή και ο Γιώργος θα είναι με τη Δέσποινα Βανδή (έχει ασκήσει βέτο λένε η Δέσποινα για να περιορίσει η Καλομοίρα τις δραστηριότητες και εμφανίσεις της) στο REX. Το ζευγάρι του Fame η Μάρω και ο Καραφώτης χωρίζουν τους επαγγελματικούς τους δρόμους καθώς η Μάρω από την ερχόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθεί στο σχήμα του Ποσειδωνίου με το Νίκο Βέρτη, ενώ ο Κώστας ξεκινάει την Πέμπτη (25/11) στον «Απόλλωνα» με την Πέγκυ Ζήνα και το Νίνο.

Την ίδια μέρα έχει πρεμιέρα στο «Μωβ» ο Νίκος Μίχας στο πλευρό του Στέλιου Ρόκκου. Οι «ποιοτικοί» του παιγνιδιού Κων/νος και Ραλλία έχουν κλείσει, για το «Φως» με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου ο πρώτος και για το «Fix» της Θεσσαλονίκης αρχικά και μετά τον Ιανουάριο σε σκηνή της Αθήνας μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα τον Μανόλη Φάμελο και την Μελίνα Ασλανίδου η δεύτερη. Οι υπόλοιποι βρίσκονται σε συζητήσεις με διάφορα σχήματα και είναι θέμα χρόνου η ένταξή τους σε κάποια από αυτά. Στο μεταξύ η Ιωάννα από τον Σεπτέμβριο εμφανίζεται στο «Fix» με τους Χρήστο Δάντη και Χρήστο Πάζη.