"Μας βρήκε νέα Ασπα"!

24.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε νέα Ασπα τείνει να εξελιχθεί η Δόμνα, παρόλο που η ιστορία του Fame αποδεικνύει πως το συγκεκριμένο μοντέλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε νέα Ασπα τείνει να εξελιχθεί η Δόμνα, παρόλο που η ιστορία του Fame αποδεικνύει πως το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ημερομηνία λήξης και όχι πέραση. Η νέα παίκτρια του reality έχει μόλις δύο εβδομάδες στο παιγνίδι, ωστόσο μέσα στο διάστημα αυτό έχε καταφέρει τα εξής τρία πράγματα: να βγάλει (ή να μιμηθεί) την Άσπα που κρύβει μέσα της, να γίνει αντιπαθής από πολλούς συμπαίκτες της και κυρίως ο κόσμος να περιμένει την ώρα που θα τη σουτάρει από μέσα. Η Δόμνα μπήκε με φόρα στην «Ακαδημία», κριτικάροντας τους συμπαίκτες της για το πως τραγουδάνε, με τον αέρα της εμπειρίας που της έχουν δώσει τα οχτώ χρόνια στο...κουρμπέτι!

Η συμπεριφορά της Δόμνας ωφελεί ως φαίνεται τη Σύλβια, την άλλη αντιπαθητική (κατά τον κόσμο) του παιγνιδιού. Μπροστά, στη «συνάδελφό» της η Σύλβια μοιάζει...παρορμητικό αρνάκι, επιβεβαιώνοντας εδώ τον κανόνα, πως για να εκτιμήσεις το κακό πρέπει να γνωρίσεις το χειρότερο! Ο άλλος νέος παίκτης, ο Περικλής είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής και μεταχείρισης. Τις τελευταίες μέρες έχει ανοιχτεί και μιλάει, όμως για το καλό του...καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει. Το ερώτημά του: «Τους Αθιγγανούς αν τους πω τσιγγάνους θα έρθουν να με πλακώσουν;» δε βρήκε απάντηση και ο ίδιος δεν έχει παρά να περιμένει στο παραθύρι του μήπως και σκάσει κανείς απ’ έξω.

Τέλος, η περίπτωση της Ανετ και η ιδιαίτερη μεταχείριση που δείχνει η παραγωγή προς αυτήν, έχει προκαλέσει τη δυσφορία του Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος δε βαστά μήτε το άδικο, μήτε την ανισότητα. Μάλιστα, ο γνωστός αοιδός και μέλος της κρητικής επιτροπής δήλωσε από την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά πως σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί. Στεναχώρια που θα κάνει ο Μουρατίδης!