"Ο Μπραντ φιλούσε υπέροχα"!

24.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φωτιές ανάβει στην Τζένιφερ Ανιστον η Αντζελίνα Τζολί, η οποία λες και το κάνει επίτηδες, να σπάσει τα νεύρα της ημών συμπατριώτισσα μας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φωτιές ανάβει στην Τζένιφερ Ανιστον η Αντζελίνα Τζολί, η οποία λες και το κάνει επίτηδες, να σπάσει τα νεύρα της ημών συμπατριώτισσα μας. Δεν έχουν κοπάσει ακόμη ο θόρυβος και τα κουτσομπολιά στο Χόλιγουντ πως ο Μπραντ Πιτ και η Τζολι είναι κάτι παραπάνω από συμπρωταγωνιστές σε ταινία και η Αντζελίνα δηλώνει σε συνέντευξή της πως ο Μπραντ είναι «The best kisser». Με λίγα λόγια φιλάει υπέροχα.

Η Ανιστον δεν έχει βγει ακόμη να...επιβεβαιώσει την «αντίζηλό» της κι ούτε πρόκειται να το κάνει, αφού δικοί της άνθρωποι λένε πως η γνωστή ηθοποιός είναι τα μάλα στεναχωρημένη για τα όσα συμβαίνουν κι ακούγονται τελευταία. Ο σύζυγός της έχει έρθει πολύ κοντά με την Τζολί (και μόνο ως ιδέα είναι ανησυχητικό) και η ίδια προσπαθεί να μη ρίχνει...λάδι στη φωτιά, ώστε να κάνει χειρότερα τα πράγματα. Τα κουτσομπολιά, μάλιστα, λένε πως ο Πιτ έχει αποκτήσει κοινά ενδιαφέροντα με τη συμπρωταγωνίστριά του και πως η «παρέα» τους συνεχίζεται και μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν προ ημερών κάποιες φωτογραφίες, όπου έδειχναν τον Μπραντ και την Αντζελίνα σε τρυφερά ενσταντανέ στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου. Οι φωτογραφίες αυτές δεν αποτελούν απαραίτητα τα διαπιστευτήρια ενός «κέρατου», ωστόσο η Τζένιφερ βρίσκεται - λένε τα κουτσομπολιά πάντα - σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς φοβάται πως έχει αρχίσει για τον γάμο της η αντίστροφη μέτρηση.