"Ερωτικό" καβγαδάκι Ζήνα - Χατζηνικολάου!

25.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε την Τρίτη η Πέγκυ Ζήνα και το άγχος της ήτο μεγάλο σα να επρόκειτο να δώσει εξετάσεις και ο Χατζηνικολάου απέναντι εκτελούσε χρέη εξεταστή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε την Τρίτη η Πέγκυ Ζήνα και το άγχος της ήτο μεγάλο σα να επρόκειτο να δώσει εξετάσεις και ο Χατζηνικολάου απέναντι εκτελούσε χρέη εξεταστή. Γι αυτό και ο λόγος και οι απαντήσεις της περισσότερο με φοιτήτρια της Φιλοσοφικής έμοιαζαν, παρά με αοιδούς. Η φιλοσοφία έδωσε και πήρε, ενώ τα αποφθέγματα περί έρωτα θύμιζαν στιχάκια σε καζαμία. "Για μένα ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη" είπε η Πέγκυ και πριν συγκινηθείς σου λέω πως η απάντηση ήρθε μετά από το...στρίμωγμα του παρουσιαστή, που τελικά δε γλίτωσε η αοιδός.

Όταν ο Χατζηνικολάου τη ρώτησε: "Τι ρόλο παίζει Πέγκυ ο έρωτας στη ζωή σου" αυτή με σοβαρό ύφος - καθότι η δήλωση που επρόκειτο να κάνει ήτο σοβαρή - απάντησε: "Εγώ, Νίκο μου είμαι ερωτευμένη με τη δουλειά μου". Ποιος είδε τότε το Νίκο μου και δεν έβαλε τα κλάματα από τη ντροπή. "Όταν ακούω αυτή την απάντηση θέλω να διακόψω την εκπομπή και να πάμε σπίτια μας" είπε ο Χατζηνικολάου και η Ζήνα (εύγε της σε αυτό) αντί να βάλει τα κλάματα από τη ντροπή που ένιωσε (ευτυχώς που υπάρχει το ρουζ και δεν φαίνεται το αναψοκοκκίνισμα) του έδωσε τον χέρι για να το συγχαρεί για αυτό που είπε.

Γάτα η Πέγκυ, η οποία το πήρε αμέσως αλλιώς και δήλωσε: "Για μένα ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη". Κι άρχισε να μιλάει για το πόσο σημαντικός είναι ο έρωτας γι αυτήν, πόσο ωραία νιώθει με το σύντροφό της, για τη ζήλια που αισθάνεται γι αυτόν ενίοτε και πόσο σημαντικός είναι τελικά έρωτας για τη δουλειά της, αφού λειτουργεί καταλυτικά σε αυτήν. Ευτυχώς, για την αοιδό που ο Χατζηνικολάου θύμωσε στην αρχή και το πήρε αλλιώς, διότι δε νομίζω ο επί οκτώ χρόνια αγαπημένος της να χάρηκε ιδιαίτερα όταν άκουσε πως είναι ερωτευμένη με τη δουλειά της.