Ξαναφουντώνει η κόντρα Μουρατίδη - Τατιάνας!

26.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Προσωρινή αποδείχθηκε πως ήταν τελικά η ανακωχή ανάμεσα στην Τατιάνα Στεφανίδου και το Νίκο Μουρατίδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προσωρινή αποδείχθηκε πως ήταν τελικά η ανακωχή ανάμεσα στην Τατιάνα Στεφανίδου και το Νίκο Μουρατίδη, αφού κάποιες δηλώσεις του τελευταίου «άναψαν» και πάλι τα αίματα. Το μέλος της κριτικής επιτροπής του Fame Story πήγε στην εκπομπή του Μανόλη Καψή και για ακόμη μία φορά καταφέρθηκε εναντίον της Τατιάνας Στεφανίδου. Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα δηλαδή, μόνο που αυτή τη φορά, ο Μουρατίδης το πήγε παραπέρα λέγοντας πως η Στεφανίδου στην πρώτη της εκπομπή είχε ντύσει κάποιον παπά και τον κατηγορούσε για σεξουαλική παρενόχληση σε δημοσιογράφο της εκπομπής που είχε πάει εκεί για να...εξομολογηθεί. Το γνωστό «σκάνδαλο» που απασχόλησε την Τατιάνα μέρες ολόκληρες.

Η κατηγορία αυτή εξόργισε τα μάλα την Στεφανίδου, η οποία μέσω του δικηγόρου της, απειλεί τον Μουρατίδη πως θα κινηθεί με εξώδικο, αν αυτός δεν αποκαταστήσει δημόσια το όνομα και την επαγγελματική της υπόληψη. Πως θα επιτευχθεί αυτό και ο Μουρατίδης θα αποκαταστήσει στα μάτια μας τη δημοσιογράφο Τατιάνα; Ζητώντας δημοσίως συγνώμη για το ολίσθημα στο οποίο υπέπεσε. Αν δεν το κάνει, τότε ο δικηγόρος της θα στείλει το εξώδικο. Στο μεταξύ, του απαγορεύει να αναφερθεί ξανά στο πρόσωπό της.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, καταλαβαίνεις, πως πλέον το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο κυριακάτικο Live του Fame, αφού όλοι περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η στάση των δύο. Η Τατιάνα είναι δύσκολο έως χλωμό να μην πετάξει μία σπόντα και ο Μουρατίδης επίσης να μην ανταπαντήσει. Οπότε - κρίμα για τα παιδιά - για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον μάλλον θα στραφεί αλλού και όχι σε αυτά. Όχι, τίποτε άλλο, αλλά την Κυριακή θα εμφανιστεί στο live ο Νίνο για να παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια. Αχ, Νίνο που σου έμελλε να πέσεις!