Το εξώδικο μας φέρνει κοντά!

29.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, το εξώδικο έχει ευεργετικά αποτελέσματα και καταφέρνει το ακατόρθωτο....φέρνει κοντά τους ανθρώπους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, το εξώδικο έχει ευεργετικά αποτελέσματα και καταφέρνει το ακατόρθωτο....φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην περίπτωση αυτή, είναι ο Νίκος Μουρατίδης και η Τατιάνα Στεφανίδου, οι οποίοι στο Κυριακάτικο Live ήσαν μες στα μέλια και τις γλύκες κι αιτία ήτο το περιβόητο εξώδικο που απειλεί να στείλει στον Μουρατίδη η Στεφανίδου.

Εκεί, λοιπόν, που όλοι περιμέναμε στο Live να γίνει ένα μπάχαλο ανάμεσα στις δύο πλευρές, αυτές παρουσιάστηκαν με φιλικές διαθέσεις και κυρίως ο Μουρατίδης, ο οποίος μέχρι κολακευτικά σχόλια για τις χορευτικές της φιγούρες απηύθυνε στην Τατιάνα. Βέβαια, για «δημόσια συγνώμη», όρο που απαιτεί η Στεφανίδου προκειμένου να μην του στείλει εξώδικο, ούτε λόγος. Αν και λίγο αργότερα ο Μουρατίδης δήλωσε πως προτίθεται να ζητήσει συγνώμη, παρόλο που δεν θυμάται ακριβώς το λόγο για τον οποίο θύμωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Αφού Στεφανίδου - Μουρατίδης δεν είχαν σκοπό να γίνουν...μπίλιες και τα νούμερα έπρεπε να ανέβουν, η παραγωγή έφερε τον Θέμο Αναστασιάδη ως guest. Η παρουσία του ήτο καθαρά ολιγόλεπτη εμφάνιση «γλάστρας» (με το μπαρδόν), αφού το πέρασμά του ήταν άνευ ουσίας. Είπε δύο αστεία με τον Μουρατίδη, δύο με την Τατιάνα κι άλλα τόσα με την Ανετ και στη συνέχεια έφυγε μετά...Βαΐων και κλάδων. Επίτιμοι καλεσμένοι στο Live ήσαν επίσης ο Νίνο και ο Γιώργος Σαλέας (έχει και τις ποιοτικές του στιγμές το παιγνίδι).

Στα της διαδικασίας, τώρα, ο Κων/νος ήταν αυτός που αποχώρησε καθώς τελευταία στιγμή το κοινό σύσσωμο αποφάσισε να ψηφίσει με βάση την καλλιτεχνική αξία, κρατώντας έτσι μέσα την Αντιγόνη. Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο «όλα τα λεφτά» Περικλής, η Ζωή και η Σύλβια, η οποία μάλλον αυτή τη φορά δεν τη σκαπουλάρει και βγαίνει στον τάκο. Άντε για να αρχίσουμε να την ψηφίζουμε!