Μητέρα διδύμων η Ρόμπερτς!

29.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από πολλές προσπάθειες και προβλήματα η Τζούλια Ρόμπερτς κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μετά από πολλές προσπάθειες και προβλήματα η Τζούλια Ρόμπερτς κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο της, αφού από το πρωί της Κυριακής είναι μητέρα διδύμων, ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού. Τα μωρά βιάστηκαν να έρθουν (μόλις στον όγδοο μήνα), ενώ το τελευταίο διάστημα ταλαιπώρησαν τη μητέρα τους, αφού η διάσημη ηθοποιός λόγω επιπλοκών για ένα μήνα βρισκόταν στο κρεβάτι. Ωστόσο, πήγαν όλα καλά για μητέρα και μωρά καθώς χαίρουν άκρας υγείας. Το επιβεβαίωσε άλλωστε και ο εκπρόσωπος της ηθοποιού, ο οποίος απλά επιβεβαίωσε την είδηση.

Τα μωρά γεννήθηκαν σε κλινική της Νότιας Καλιφόρνια, ενώ θα πάρουν τα ονόματα, Hazel Patricia και Phinnaeus Walter. Στο πλευρό της Τζούλιας βρίσκεται ο σύζυγός της Ντάνι Μόντερ, ο οποίος επίσης πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Ρόμπερτς είναι ενθουσιασμένη με τα μωρά της και μάλιστα σκέφτεται να αποσυρθεί για λίγο από τα καλλιτεχνικά δρώμενα ώστε να περάσει περισσότερο καιρό μαζί τους.