Προκαλεί ο Ντάστιν Χόφμαν!

29.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αγριο νιάτο υπήρξε ο Ντάστιν Χόφμαν, ο οποίος τώρα που βρίσκεται σε ώριμη ηλικία έκανε ένα flash back στο παρελθόν του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αγριο νιάτο υπήρξε ο Ντάστιν Χόφμαν, ο οποίος τώρα που βρίσκεται σε ώριμη ηλικία έκανε ένα flash back στο παρελθόν του και μέσα από μια συνέντευξή του σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό, έκανε καυτές αποκαλύψεις του βίου του. Ο Χόφμαν, όταν ήταν νεαρός και είχε αντοχές, έκανε συνέχεια και παντού (μα παντού) σεξ. Αυτή, άλλωστε ήταν και η φαντασίωσή του: να κάνει σεξ σε δημόσιους χώρους, ενώ η ιδέα ότι μπορεί να τον έπιαναν στα πράσα τον εξίταρε προς...όφελος των εκάστοτε παρτενέρ του.

Μάλιστα, ο Χόφμαν έχει κάνει σεξ στο Studio 54, τη στιγμή που θαμώνες γύρω του χόρευαν ανενόχλητοι. Με όλα αυτά που είχαν πιει, σιγά μην ενοχλούνταν κιόλας. Άλλη μία συνήθεια του Χόφμαν ήταν η συνεύρεση του στο κρεβάτι με περισσότερες από μία αιθέριες υπάρξεις. Μάλιστα, τέτοιου είδους συνευρέσεις γίνονταν συχνά πυκνά, προς μεγάλη ευχαρίστηση του ηθοποιού.

Άλλη μία ευχαρίστησή του ήταν η κόκα (όχι η κόλα, η κοκαΐνη) την οποία έπαιρνε σε μεγάλες δόσεις, αλλά όχι για πολύ. Επειδή, ήταν αλλεργικός όταν έπαιρνε τη δόση του, για τις επόμενες εβδομάδες δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Οπότε αναγκάστηκε να κόψει το «σπορ». Όλα αυτά, ο 67χρονος ηθοποιός τα περιγράφει με νοσταλγία και παρόλο που σοκάρει με τις αποκαλύψεις του, ο ίδιος είναι τα μάλα άνετος και περήφανος για τον έκλυτο βίο του.