"Ποιος θέλει να σπάσει το κεφάλι του Λαζόπουλου";

30.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η χρονιά αυτή στην τηλεόραση χαρακτηρίζεται ως «χρονιά της κόπιας», αφού ο ένας αντιγράφει τον άλλον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η χρονιά αυτή στην τηλεόραση χαρακτηρίζεται ως «χρονιά της κόπιας», αφού ο ένας αντιγράφει τον άλλον, ενώ κυκλοφορούν ανέκδοτα του τύπου: «Το άλλο με τη Σεμίνα το ξέρεις»; Με αφορμή την κατάσταση αυτή, ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από την εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι» θέλησε να κάνει σάτιρα. Μόνο που η σάτιρα του Λαζόπουλου τα τελευταία χρόνια, δεν σε κάνει να (με το μπαρδόν) κατουριέσαι από τα γέλια. Αν είσαι, δε, ο άνθρωπος που θέλει να σατιρίσει, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε αντιδράσεις σαν αυτή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Ο γνωστός ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια δεν μας έχει συνηθίσει να ανεβάζει τους τόνους του, ούτε να καταφέρεται εναντίον κάποιου συναδέλφου του. Οι ατάκες, όμως, του Λαζόπουλου πως μιμείται τη Σεμίνα Διγενή και πως η εκπομπή του είναι μία αντιγραφή του «Κοίτα τι Έκανες», αφήνοντας υπονοούμενα πως ο Παπαδόπουλος τα κάνει όλα για τα λεφτά, έκαναν τον Σπύρο έξω φρενών. Και για πρώτη φορά - μέσα από δηλώσεις του στο Backstage του Mega - εμφανίσθηκε απειλητικός. «Θα σπάσω το κεφάλι του Λαζόπουλου» είπε ο Παπαδόπουλος αρκετά εκνευρισμένος, υπερασπιζόμενος συγχρόνως τη δουλειά του.

Ο Λαζόπουλος δεν έχει απαντήσει στον Παπαδόπουλο, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το έκανε αυτό για να στηρίξει την Σεμίνα που είναι φίλη του. Όπως και να έχει το κλαμπ με τους «αντι- Λαζοπουλικούς» όλο και μεγαλώνει.