Μαμά η Αλέκα Καμηλά!

24.08.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μητέρα έγινε η Αλέκα Καμηλά, η οποία την περασμένη Πέμπτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι. Πρόκειται για τον καρπό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μητέρα έγινε η Αλέκα Καμηλά, η οποία την περασμένη Πέμπτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι. Πρόκειται για τον καρπό του κεραυνοβόλου έρωτά της με τον Πέντραγκ Στογιάκοβιτς (μπασκετμπολίστας στο επάγγελμα για τους μη γνωρίζοντες), ο οποίος μπορεί να περηφανεύεται πως είναι ένας...ευτυχής χαζομπαμπάς. Η Καμηλά προτίμησε ο γιος της να γεννηθεί στη γενέτειρά της τη Θεσσαλονίκη ( εύγε στο κορίτσι που προτιμά τα τοπικά "προϊόντα"), ενώ δίπλα της βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι γονείς της.

Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πεθερού, δηλαδή του πατέρα του "Πέτζα" (ούτε που θυμάμαι ποιο είναι, διότι πρόκειται για σέρβικο όνομα και είναι ολίγον γλωσσοδέτης). Η φαμίλια Στογιάκοβιτς θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες ακόμη και μετά όλοι θα μετακομίσουν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Σακραμέντο, όπου αγωνίζεται ο "Πέτζα". Εκεί, θα μείνουν όλη τη σεζόν και στην Ελλάδα θα επιστρέψουν του χρόνου το καλοκαίρι, οπότε και θα κάνουν τον θρησκευτικό γάμο (έχουν ήδη κάνει τον πολιτικό) και τη βάφτιση του μωρού.

Νονά λέγεται πως θα είναι η Μπέτυ Μαγγίρα, κολλητή φίλη της Καμηλά από τα χρόνια της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Η Μαγγίρα (οσονούπω έρχεται και η δική της σειρά να βάλει τη "θηλιά" του γάμου) επισκέφθηκε τη φίλη της και το μωρό στο νοσοκομείο κι εκεί έπεσε η πρόταση της κουμπαριάς από την Αλέκα, την οποία αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά η Μπετυ.