Φύγε Νίνο, έλα Καραφώτη!

23.08.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το "ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα;" το έχεις υπόψη σου; Ο Νίνο πάντως το είχε και πλέον το βίωσε. Στην προκειμένη περίπτωση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το "ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα;" το έχεις υπόψη σου; Ο Νίνο πάντως το είχε και πλέον το βίωσε. Στην προκειμένη περίπτωση "ήμερο" βάλε - με κάθε επιφύλαξη - το Νίνο και "άγριο" τον Κώστα Καραφώτη. Ο αοιδός εκ των Τρικάλων συμφώνησε να εμφανισθεί με την Πέγκυ Ζήνα ( κι αν πιστέψουμε τα όσα γράφονται, η Πέγκυ έδωσε μεγάλη μάχη για να τον κερδίσει από τη Βανδή), όμως ο ερχομός του δεν άρεσε καθόλου στο Νίνο, διότι ο Καραφώτης έχει εξελιχθεί σε μεγάλο αστέρι με πολλές φαν.

Κι άντε πες πως αυτό το καταπίνει, διότι τι να πεις εσύ για τα γούστα της αλληνής. Αλλά να έρθει το "νεούδι", του βου κύκλου του "Fame" και να μπει πάνω από το δικό σου όνομα, να κρατάει το ανδρικό λαϊκό μέρος και για όλα τα παραπάνω να του δίνουν...τον ουρανό με τα άστρα, είναι "ατιμωτικό". Τις αντιρρήσεις του μάλιστα ο Νίνο τις εξέφρασε με το "καλημέρα", όταν δηλαδή πληροφορήθηκε πως ο Καραφώτης θα ενταχθεί στο σχήμα του Απόλλωνα. "Ή αυτός ή εγώ" είπε αρχικά στην Ζήνα για να πάρει την απάντηση: "Περίμενε Νίνο μου. Ακόμα δε γεννήθηκε Γιάννη τον βαφτίσαμε;". Και περίμενε ο Νίνο.

Μέχρι που ο...Γιάννης βαφτίστηκε και ήρθε μετά Βαΐων και κλάδων. Κοτζάμ Smart έκανε δώρο στον Καραφώτη ο Παπαθεοχάρης για τη συνεργασία τους, ενώ του νοίκιασε σπίτι στην Γλυφάδα για όλο τον χειμώνα. Αυτά είδε ο Νίνο και ξαναπήγε στην Πέγκυ, στην οποία αυτή τη φορά έδωσε τελεσίγραφο: "Φεύγω". Για να έμενε, θα έπρεπε ο ρόλος του Καραφώτη να υποβαθμιζόταν και ο "παλιούρας" του α κύκλου του "Fame" να είναι το πρώτο ανδρικό όνομα. Ωστόσο, στην περίπτωση του ίσχυε το "Νίνο κούνια που σε κούναγε" και ο Ροδίτης πλέον αναζητεί νέα επαγγελματική στέγη για το χειμώνα. "Άστεγος", πάντως δε θα μείνει, διότι ήδη τον έχουν πλησιάσει διάφοροι επιχειρηματίες.