Θα υιοθετήσουν Πιτ - Ανιστον!

18.08.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το πάλεψαν από δω, το πάλεψαν από κει, όμως ο πελαργός δεν τους έκανε τη χάρη να τους επισκεφθεί. Κι επειδή δυο σταρ, όπως ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το πάλεψαν από δω, το πάλεψαν από κει, όμως ο πελαργός δεν τους έκανε τη χάρη να τους επισκεφθεί. Κι επειδή δυο σταρ, όπως ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον δεν κάθονται να παρακαλέσουνε ένα...πουλί, αποφάσισαν να υιοθετήσουν! Άλλωστε, στη λύση της υιοθεσίας έχουν καταφύγει ουκ ολίγοι Χολιγουντιανοι σταρ, ανάμεσα τους η Νικόλ Κίντμαν με τον Τομ Κρούζ, η Αντζελίνα Τζολί, η Σάρον Στόουν και άλλοι τους οποίους συμβουλεύεται το ζευγάρι, προκειμένου να πάρει την τελική μεγάλη απόφαση.

Όλοι τους ενθαρρύνουν να κάνουν πράξη τη σκέψη τους, διότι και η υιοθεσία είναι ευλογία. Βέβαια, αν υιοθετήσουν παιδί δε σημαίνει ταυτόχρονα πως το ζεύγος αδυνατεί να τεκνοποιήσει. Απλά κουράστηκαν από τις τόσες προσπάθειες, που είπαν ας υιοθετήσουμε ένα παιδάκι κι αν έρθει και το δικό μας καλώς να έρθει. Προς το παρόν δεν έχουν προχωρήσει στις διαδικασίες, διότι θέλουν λίγο ακόμη καιρό να το σκεφτούνε. Ούτε έχουν αποφασίσει το φύλλο του παιδιού, αν και πληροφορίες τους θέλουν να υιοθετούν ένα κοριτσάκι. Είναι πιο γουστόζικα, ενώ η Άνιστον μετά τη γέννηση της Κοκό (κόρη της Κόρτνεϊ Κοξ) θέλει ένα...τέτοιο!