Η εγκυμοσύνη της Ελένης και οι μεγάλες αλλαγές!

18.08.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Την περσινή χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη, μόνο ιδανική και ονειρική δεν τη χαρακτήριζες. Τα νούμερα της τηλεθέασης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την περσινή χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη, μόνο ιδανική και ονειρική δεν τη χαρακτήριζες. Τα νούμερα της τηλεθέασης είχαν πάρει τον κατήφορο, η πλάτη του Αρναούτογλου ήτο το πιο σύνηθες θέαμα και η "βασίλισσα" της πρωινής ζώνης, αν δεν υπήρχε στο τέλος η Μάρω, ο Καραφώτης και η Καλομοίρα, θα έχανε...τον τίτλο της. Αυτά πέρσι, διότι η φετινή χρονιά προβλέπεται καλύτερη για την Ελένη - κι ας έκανε πανηγυρική επιστροφή στο Μαρούσι η Τατιάνα Στεφανίδου - και πλέον δεν έχει(;) τόση ανάγκη από Fame Story και Καραφώτηδες.

Η Μενεγάκη - σύμφωνα με πληροφορίες - είναι έγκυος και τι πιο ισχυρό χαρτί από τη μητρότητα. Την πρώτη φορά η φουσκωμένη κοιλιά της Ελένης, οι λιγούρες και η λαιμαργία της γκαστρωμένης είχαν φέρει τρελά νούμερα με τους τότε αντιπάλους της να αναθεματίζουνε που δεν ήσαν σε...κατάσταση εγκυμοσύνης. Ο Αρναούτογλου, πάντως, μέχρι στιγμής δεν εύχεται να "γκαστρωθεί" διότι όσο είναι ελεύθερος κι ωραίος, παραμένει ο "εθνικός γαμπρός"! Αυτά ξέρει η Μενεγάκη και δεν επαναπαύεται όπως πρόπερσι, που η μόνη αλλαγή στο concept της εκπομπής ήτο η εγκυμοσύνη.

Τώρα σου λέει έχει αλλάξει τα πάντα και μόνο ο τίτλος "Πρωινός Καφές", η Λίτσα Πατέρα και ο Μάνος Μαγιάτης έμειναν από τους συνεργάτες της. Α κράτησε και τον μάγειρα, διότι η μόνιμη παρουσία του στα βιντεάκια του "ΟΛΑ", φέρνει κάποια νούμερα. Οι υπόλοιποι συνεργάτες είδαν την πόρτα της εξόδου και κρίμα, διότι δεν είχαν την τύχη να πάνε στα καινούργια στούντιο, στα Σπάτα. 600 τμ θα είναι το πλατό και θα περιλαμβάνει κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, δωμάτιο για το μόντελινγκ, δωμάτιο για ειδικούς καλεσμένους και δωμάτιο με πισίνα για ειδικές περιπτώσεις. Χλιδή η τελευταία της Ελένης. Η Καλομοίρα δεν θα συνεργαστεί και μάλλον δεν υπήρξε ποτέ ενδεχόμενο συνεργασίας. Κι αυτό διότι η Μενεγάκη δεν έχει ανάγκη από Καλομοίρες και Μάρες. Άλλο άμα φέτος θα υπάρχει στο πρωινό ειδική ενότητα με Fame Story 3!