Η Τζολί βρήκε τον μάστορά της!

16.08.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον κατάλληλο άνδρα (δε λέω "πρίγκιπα", διότι δεν ταιριάζει στο image της) βρήκε η Αντζελίνα Τζολί, η οποία σύμφωνα με φίλους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον κατάλληλο άνδρα (δε λέω "πρίγκιπα", διότι δεν ταιριάζει στο image της) βρήκε η Αντζελίνα Τζολί, η οποία σύμφωνα με φίλους και γνωστούς της διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Ο "τυχερός" άνδρας δεν είναι ένα οποιοδήποτε αρσενικό, αλλά ένα εκ των...απόλυτων αρσενικών του Χόλιγουντ, ο Βαλ Κίλμερ. Ο "Μπάτμαν" και "Άγιος" έχει κλέψει την καρδιά της Αντζελίνα και οι δυο μαζί τους τελευταίους μήνες εκτός από τρελό έρωτα διακατέχονται και από μία γερή δόση παλιμπαιδισμού. Ω ναι, τα δύο "σκληρά μωρά" του Χόλιγουντ έχουν μεταλλαχθεί σε "μελιστάλαχτα μωρά", ενώ δεν αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον.

Η γνωριμία τους έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Μέγας Αλέξανδρος", όπου πρωταγωνιστούν, όμως, το κονέ δεν παίχτηκε αμέσως καθότι η Τζολι - που μάτια έχει τα ορίζει κι όπου θέλει τα γυρίζει - έδειξε ενδιαφέρον για τον έτερο συμπρωταγωνιστή της, τον Κόλιν Φαρέλ. Όταν η σχέση αυτή "ναυάγησε", η Αντζελίνα έστρεψε τα μάτια της στον σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν, αλλά και πάλι η σχέση αυτή δεν είχε τύχη, διότι τελικά το πεπρωμένο της ήτο ο Κίλμερ. Κι ως γνωστών...το άτιμο το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον! Έτσι, έσμιξαν τα δυο τους κι έκτοτε δε λένε να...ξεσμίξουν. Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στο Λονδίνο, όπου ζευγάρια μάτια τους είδαν σε πάρκο της πόλης να αγκαλιάζονται και να μυρίζουν τα λουλούδια. Στιγμές...τσίου, τσίου.

Οι πιο τολμηροί φίλοι τους λένε πως το ζευγάρι θα επισημοποιήσει τη σχέση του, ουχί με γάμο (άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα) αλλά με συμβίωση. Μαζί τους θα μείνουν ο υιοθετημένος γιος της Τζολί, Μάντοξ και τα δύο παιδιά του Κίλμερ από προηγούμενο γάμο. Μάλιστα, η συμβίωση αυτή θα γίνει στα πρότυπα της οικογένειας που έχουν στήσει δύο άλλα διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ: Σούζαν Σάραντον - Τιμ Ρόμπινς και Γκόλντι Χόουν - Κερτ Ράσελ.