Η Μαντόνα αγοράζει τον Σκορπιό;

16.08.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάτοικος Ιονίων Νήσων σκέφτεται να γίνει η Μαντόνα και συγκεκριμένα...κάτοικος Σκορπιού! Σύμφωνα με δημοσίευμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάτοικος Ιονίων Νήσων σκέφτεται να γίνει η Μαντόνα και συγκεκριμένα...κάτοικος Σκορπιού! Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mail (το χέρι μου στη φωτιά για την εγκυρότητα του συγκεκριμένου μέσου, δεν το βάζω) η Αθηνά Ωνάση έχει βάλει ένα άτυπο "πωλητήριο" στο νησί, το οποίο επιθυμεί διακαώς να...ξεφορτωθεί μαζί με τις αναμνήσεις και την...κατάρα του Ωνασέικου.

Η εγγονή του Αριστοτέλη λένε πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκοπεί από το παρελθόν της οικογενείας της, ειδικά μετά τη θεαματική είσοδο στη ζωή της, του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Ο Σκορπιός αποτελεί σύμβολο για τους Ωνάσηδες κι έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον παππού της. Έτσι, η πώληση του είναι ένα αποφασιστικό βήμα για να δείξει τις προθέσεις της. Στο σημείο αυτό έρχεται και κολλάει η Μαντόνα. Χρόνια στο κουρμπέτι, η αοιδός μάζευε λίρα τη λίρα για τα στερνά της, αλλά και για το μέλλον των παιδιών της, που αυτό εξασφαλίζεται ενίοτε με σπουδές και πάντα με αγορές.

Η πώληση του Σκορπιού μάλλον ήρθε ως "θείο δώρο" για την Μαντόνα, αφού είναι η καλύτερη δυνατή επένδυση. Τι κι αν αυτό θα της κοστίσει περί τα 270 εκατομμύρια δολάρια (γύρω στα 100 δις); Τι κι αν η συντήρησή του είναι...ένα παγκόσμιο τουρνέ ανά τρία χρόνια; Η Μαντόνα θέλει το νησί οπωσδήποτε, διότι γι αυτήν αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Το διαπίστωσε, άλλωστε, στις δύο πρόσφατες ινκόγκνιτο επισκέψεις της σε αυτό. Πάντως, λέει η εφημερίδα, η Μαντόνα - αλλά και ο οποιοσδήποτε άλλος αγοραστής του - θα πρέπει να αποδεχτεί το μοναδικό όρο της Αθηνάς, σύμφωνα με τον οποίο η "χρυσή" κληρονόμος θα μπορεί να επισκέπτεται τον Σκορπιό όποτε θέλει ελεύθερα, καθότι εκεί βρίσκονται οι τάφοι της οικογενείας της.