"Και η Φλόγα θέλει τον σταρ της"

11.08.2004
Στην Αττική Γη βρίσκεται η Φλόγα και στο ταξίδι της στο λεκανοπέδιο θα την κρατήσουν πλείστοι επώνυμοι καθότι...και η δάδα θέλει τον σταρ της!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Αττική Γη βρίσκεται η Φλόγα και στο ταξίδι της στο λεκανοπέδιο θα την κρατήσουν πλείστοι επώνυμοι καθότι...και η δάδα θέλει τον σταρ της! Την Τετάρτη, την Φλόγα θα μεταφέρουν ο Κριστόφ Βαζέχα στο Χαλάνδρι, ο Νίκος Χατζηνικολάου στην Κηφισιά και η Άννα Βίσση στην Εκάλη. Η τελευταία έβαλε τη στολή του λαμπαδηδρόμου, έπιασε το μαλλί αλογοουρά, έβαλε το ray ban γυαλί και βαθύτατα συγκινημένη διένυσε μία μικρή απόσταση στην περιοχή της. Συγκινημένος αλλά και αγχωμένος ήτο και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο δεύτερος γύρος των επώνυμων - λαμπαδηδρόμων είναι την Πέμπτη. Στα Μεσόγεια θα τρέξει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και στο Καστρί η Καίτη Γαρμπή, η οποία αρχικά ήταν να τρέξει στη γενέτειρά της το Αιγάλεω. Η Μιμή Ντενίση επέλεξε τη διαδρομή στο Σούνιο και συγκεκριμένα στο ναό του Ποσειδώνα, διότι αποτελεί για την ηθοποιό πηγή έμπνευσης και ψυχικής ηρεμίας(!) Άσε που είναι περισσότερο...Ελλάδα, από την Μαυροματαίων όπου μένει. Ωστόσο, ο πραγματικός σταρ λαμπαδηδρόμος της ημέρας θα είναι ο Καρλ Λίουις. Ο γιος του ανέμου θα τρέξει με τη Φλόγα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η Νίκη Μπακογιάννη θα την ανάψει στο βωμό της Ακρόπολης.

Την Παρασκευή, τελευταία μέρα της διαδρομής, δεν το συζητάω θα γίνει η μεγάλη παρέλαση των celebrities. Αοιδοί, ηθοποιοί, μοντέλα κι αθλητές θα τρέξουν με τη Φλόγα, γι αυτό μην απορήσεις αν κανείς Χριστιανός ζητήσει αυτόγραφο! Γιατί πότε θα ξαναδώ εγώ τη Ναόμι Κάμπελ στους δρόμους της Αθήνας; Ποτέ. Οι υπόλοιποι επώνυμοι λαμπαδηδρόμοι είναι ο Sakis Ρουβάς, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Νίκος Οικονόμου, ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Αλέκος Φασιανός (τη Φλόγα θα του τη μεταλαμπαδεύσει ο Ρουβάς. Μιλάμε για μεγάλη πολιτιστική στιγμή και...πάντρεμα), ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κάρμεν Ρουγγέρη. Ακούγεται επίσης έντονα ότι θα κάνει την Παρασκευή ταξίδι - αστραπή στην Αθήνα ο Μίκαελ Σουμάχερ, μόνο και μόνο για να τρέξει με τη Φλόγα. Η είδηση κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί.