"Γαλαζοαίματοι" στην Αθήνα!

10.08.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τόπος συγκέντρωσης για το "γαλάζιο αίμα" της Ευρώπης θα γίνει η Αθήνα τις επόμενες μέρες και καθόλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τόπος συγκέντρωσης για το "γαλάζιο αίμα" της Ευρώπης θα γίνει η Αθήνα τις επόμενες μέρες και καθόλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Το Ολυμπιακό ιδεώδες αλλά και η γενικότερη σημασία των Αγώνων, συγκίνησε τους "ευγενείς" της Ευρώπης και όχι μόνο (στην Ελλάδα θα έρθει και ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας), οι οποίοι - σε πολλές περιπτώσεις - έρχονται οικογενειακώς να τους παρακολουθήσουν.

Ήδη, στην Αθήνα βρίσκεται ο πρίγκιπας του Λουξεμβούργου, ο οποίος ξεναγήθηκε στα μνημεία της πόλης, ενώ τη Δευτέρα έφθασε και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό. Την Τετάρτη αναμένεται να φθάσει η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τις κόρες της Ινφάντα Έλενα και Χριστίνα Έλενα. Με διαφορετική πτήση θα έρθει ο γιος της και διάδοχος του Ισπανικού θρόνου, Φίλιππος μετά της συζύγου του Λετίθια. Όλοι θα μείνουν στο Hilton, ενώ θα ξεναγηθούν στην πόλη, προκειμένου η νύφη να γνωρίσει τις ομορφιές της αλλά και να δει από που κατάγεται η πεθερά. Στο Hilton μαζί με τη βασιλική οικογένεια, θα μείνει και η τέως μας, συν Κωνσταντίνου και τέκνοις.

Στο τέλος της εβδομάδας θα έρθει η βασίλισσα της Δανίας Μαργκρέτε μετά των πριγκιπικών τέκνων της, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα φθάσουν ο βασιλιάς της Σουηδίας Γουστάβος, ο πρίγκιπας της Σουηδίας Χάακον Μάγκνους και ο πρίγκιπας της Ιαπωνίας Χιτάτσι (άνευ της συζύγου, αλλά μετά των αυλικών του). Οι τρεις τελευταίοι, μάλιστα, θα μείνουν μέχρι το τέλος των Ολυμπιακών.