Στους Ολυμπιακούς όλοι..."Shake it"!

10.08.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά την Άννα Βίσση ένας ακόμη σταρ της εγχώριας show biz θα πάρει μέρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά την Άννα Βίσση ένας ακόμη σταρ της εγχώριας show biz θα πάρει μέρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Sakis Ρουβάς (φέτος είναι η χρονιά μου) θα εμφανιστεί σε ένα ρόλο έκπληξη(;), αφού εκτός της ιδιότητας του αοιδού θα έχει και την ιδιότητα του ηθοποιού! Ο ρόλος δεν απαιτεί υποκριτική ικανότητα, παρά μόνο αθλητικό κορμί και ωραία παρουσία (μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια και λακκάκια στο πρόσωπο) που να φέρνει στο πρότυπο του Έλληνα.

Ο Sakis θα υποδυθεί έναν Έλληνα αθλητή, γι αυτό απαιτούνται τα παραπάνω προσόντα τα οποία ο αοιδός διαθέτει, οπότε και προτιμήθηκε από τους υπεύθυνους του 2004. Ο ρόλος του μάλλον δεν έχει λόγια, αλλά δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριούνται "Ρουβίτσες" και μη "Ρουβίστες". Ο Ρουβάς θα τραγουδήσει κιόλας, ενώ λέγεται πως θα κάνει ντουέτο με την τουρκάλα συνάδελφό του, Σερτάμπ. Ωστόσο, τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Απλά ο ίδιος ο αοιδός σε συνέντευξη του σε γερμανικό κανάλι δήλωσε ότι θα συμμετέχει σε μία από τις τελετές. Παραπάνω πληροφορίες δεν έδωσε, διότι... "απαγορεύεται"!

Πάντως, η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί σίγουρα στην τελετή λήξης, όπου λέγεται πως θα πει ένα τραγούδι για τους Ολυμπιακούς γραμμένο και μελοποιημένο από το Νίκο Καρβέλα! Άραγε θα ναι άσμα - σύνθημα σαν το "Είμαστε νικητές"; Ωι μάνα μου. Στην τελετή λήξης θα είναι και η Δόμνα Σαμίου, η οποία δεν αποκλείεται να έχει ντουέτο με την Βίσση. Λες τραγούδι Καρβέλα;