Οι...διάδοχοι της Τατιάνας!

25.08.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλες στιγμές θα ζήσει τη φετινή σεζόν η μεσημεριανή τηλεοπτική ζώνη. Θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα και πιο έγκυρη κι αυτό χάριν στον δημοσιογράφο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλες στιγμές θα ζήσει τη φετινή σεζόν η μεσημεριανή τηλεοπτική ζώνη. Θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα και πιο έγκυρη κι αυτό χάριν στον δημοσιογράφο που δεν κάνει συμβιβασμούς, δηλαδή τον Στέφανο Χίο και τη ρεπόρτερ που γνωρίζει τα μυστικά της show biz, δηλαδή το "γατί" την Μαρία Καλπάκη. Όχι δεν έχω πάρει ληγμένα ούτε με βάρεσε η ζέστη στο κεφάλι. Τα παραπάνω γράφει το δελτίο τύπου του Alter που με περίσσια περηφάνια μας παρουσιάζουν τους αντικαταστάτες της Τατιάνας Στεφανίδου.

Χίος και Καλπάκη είναι οι...διάδοχοι της Τατιάνας κι αν κρίνουμε από το περιεχόμενο του δελτίου, αλλά και το μάτι του Χίου που "γυαλίζει", τα "νεούδια" ευελπιστούν να εφαρμόσουν το...οι μαθητές καλύτεροι από τη δασκάλα! Γίνεται αυτό; Κι αν ναι, τι σόι "τατιανιές" θα σκαρώσουν στην Τατιάνα προκειμένου αυτή να...φάει τη σκόνη τους; Λοιπόν, το δελτίο έχει την απάντηση και είναι η εξής: "Για εμάς τίποτα πια δεν είναι μυστικό! Από τον Σεπτέμβριο έρχονται στο Alter τα μεσημέρια της αποκάλυψης. Το ρεπορτάζ αποκτά εικόνα, ήχο, όνομα κι επώνυμο. Αποφασισμένοι, έμπειροι και τολμηροί ρεπόρτερ καταγράφουν και σας δείχνουν όσα οι άλλοι σας αφηγούνται ως φήμες. "Τοπ Σίκρετ": Μια εκπομπή που θα στηρίζεται μόνο στο ρεπορτάζ".

Έχω ανατριχιάσει, ενώ ομολογώ πως περιμένω να ξεκινήσει (γύρω στις αρχές Σεπτεμβρίου είναι η έναρξη) για να λύσω κάποιες απορίες που έχω. Είναι φήμη ή αλήθεια ότι ο Καραφώτης τα έχει με τη Μάρω κι ο δεσμός τους εγκρίθηκε από το Καραφωτέικο; Είναι φήμη ή αλήθεια ότι ο δεσμός του Sakis Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη είναι...μούφα; Θα μου δώσουνε το ονοματεπώνυμο του μέλους reality παιγνιδιού που έριχνε στο κρεβάτι του όμορφα αγοράκια τάζοντάς τους λαγούς με πετραχήλια; Μία εβδομάδα παίζει το θέμα σε εκπομπή τέτοιου τύπου, αλλά δε δίνει στοιχεία, διότι σε αυτή το ρεπορτάζ έχει θολή εικόνα, αλλοιωμένο ήχο και είναι χωρίς ονοματεπώνυμο! Άντε να πιάσουν δουλειά οι ρεπόρτερ, διότι πάω να σκάσω από την περιέργεια!