Παντρεύτηκε η Νατάσσα!

18.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Στη βράση κολλάει το σίδερο» λένε και η Νατάσσα Καλογρίδη είπε να εφαρμόσει το αυτό. Έτσι, μετά από εννέα μήνες σχέσης με τον Βασίλη Μενεγάτο (κοσμηματοπώλης στο επάγγελμα) αποφάσισε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Στη βράση κολλάει το σίδερο» λένε και η Νατάσσα Καλογρίδη είπε να εφαρμόσει το αυτό. Έτσι, μετά από εννέα μήνες σχέσης με τον Βασίλη Μενεγάτο (κοσμηματοπώλης στο επάγγελμα) αποφάσισε να τον παντρευτεί. Στο άψε σβήσε, με συνοπτικές διαδικασίες και κάθε μυστικότητα.

Γιατί, αγαπημένε μου παντρεύτηκε η ηθοποιός και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Αλλά θα μου πεις εδώ γέννησε η Γωγώ Μαστροκώστα και δεν ασχολήθηκε κανείς, με αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν. Με τον γάμο της Καλογρίδη θα ασχοληθούν; Τέλος πάντων, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και για αυτόν γνώριζαν μόνο οι οικογένειες τους και δυο τρεις στενοί φίλοι.

Για θρησκευτικό δεν έχουν αποφασίσει ακόμη. Εξάλλου, ο γάμος ήταν αυθόρμητος και αποτέλεσμα του μεγάλου έρωτα που βιώνουν τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, η Καλογρίδη είναι τόσο ερωτευμένη με τον καλό της (για πολλά χρόνια ήταν σύντροφος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου) που έχει κόψει κάθε κοσμική εκδήλωση και πάρτι και τα animals κοντεύουν να πάθουν μελαγχολία από την απουσία της Νατάσσας. Τώρα να δουν με τον γάμο. Μαύρα μάτια θα κάνουν!