"Με λένε... Αλίκη Παπουτσάκη"!

18.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξι ώρες πήρε στην Κατερίνα Παπουτσάκη να γίνει από μελαχρινή ξανθιά, αλλά χαλάλι η υπομονή και το ντεκαπάζ που έριξε. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό (για το λόγο που θέλουν)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξι ώρες πήρε στην Κατερίνα Παπουτσάκη να γίνει από μελαχρινή ξανθιά, αλλά χαλάλι η υπομονή και το ντεκαπάζ που έριξε. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό (για το λόγο που θέλουν) και η Παπουτσάκη μοιάζει πολύ της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Την έβλεπα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και δε σου κρύβω ότι ανταριάστηκα μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα.

Ειδικά, κάθε φορά (δηλαδή συνέχεια) που η Κατερίνα έπαιρνε το ύφος και τις γκριμάτσες της αείμνηστης ηθοποιού, μού σηκωνόταν το πετσί ίσαμε δέκα πόντους. Πάντως, ομολογώ ότι η Παπουτσάκη έχει κάνει καλή δουλειά κι έχει μελετήσει σε βάθος το ρόλο. Τόσο πολύ, που έχω την εντύπωση ότι η εν λόγω έχει γίνει πιο Αλίκη και από την Αλίκη. Τον Κώστα Καραφώτη με ύφος Δημήτρη Παπαμιχαήλ να δω και τι στον κόσμο.

Αλλά την Παπουτσάκη δεν την πιάνει κανείς. Παιδί μου δεν έχεις ιδέα για το πόσο προσπαθούσε να μοιάσει της Βουγιουκλάκη. Ακόμη και ο τρόπος που μιλούσε και γελούσε ήταν σχεδόν ίδιος. Και μπορεί το σήριαλ «Έχω ένα μυστικό» να μην πέτυχε, όπως περίμεναν οι άνθρωποι του Alpha, η Κατερίνα πέτυχε. Ίσα που κερδίζει το βραβείο «Καλύτερης παντομίμας»! Και να επιστρέψω στα του μαλλιού. Μετά το σήριαλ η ηθοποιός ούτε που να το σκεφτεί να παραμείνει ξανθιά. Να επιστρέψει επειγόντως στο καστανό χρώμα, διότι είναι τόσο ξένο πάνω της το νέο λουκ, που αν ήμουν ο Θέμος Αναστασιάδης θα έκανα μία να δω αν είναι περούκα ή όχι!