Η Βίσση δεν διαγράφει το παρελθόν με τον Καρβέλα!

18.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν ακούσαμε για πρώτη φορά το «Παρελθόν» της Άννας Βίσση και ειδικά το στίχο «Το παρελθόν μου απόψε διαγράφω και πετάω, φεύγω ψηλά» όλοι είπαμε ότι αναφέρεται στο παρελθόν της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν ακούσαμε για πρώτη φορά το «Παρελθόν» της Άννας Βίσση και ειδικά το στίχο «Το παρελθόν μου απόψε διαγράφω και πετάω, φεύγω ψηλά» όλοι είπαμε ότι αναφέρεται στο παρελθόν της με το Νίκο Καρβέλα. Είναι αυτό που λέμε... «τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια». Όταν, δε, κυκλοφόρησε και το πρώτο της cd στην Μ.Κ (Μετά Καρβέλα) εποχή και τα τραγούδια είναι το ένα πιο «σπόντα» από το άλλο για το παρελθόν της Άννας, ήμασταν πλέον σίγουροι ότι... νιάου, νιάου κάνει η «Απόλυτη» που μόλις έχει γυρίσει καινούργια σελίδα.

Ωστόσο, η Βίσση στην πρώτη της συνέντευξη για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού δεν ήθελε να μιλήσει πολύ για το Νίκο Καρβέλα και τα νέα δεδομένα στη σχέση τους, αφού τον τελευταίο χρόνο έχουν κόψει κάθε επαφή. Παραδέχτηκε, όμως, ότι ο Καρβέλας είναι για εκείνη ένα τεράστιο κεφάλαιο που δεν πρέπει κανείς να το πειράζει. Ούτε καν η ίδια. «Είναι το μεγαλύτερο άλμπουμ της ζωής μου, με φωτογραφίες και αναμνήσεις τόσο διαφορετικές μεταξύ τους» λέει χαρακτηριστικά η Άννα. Πού τα βρίσκει αυτά τα ωραία κάθε φορά; Εύγε της. Αν ήμουν Καρβέλας ένα κουτί σοκολατάκια για «ευχαριστώ» θα το έστελνα. Θα το λέω κι εγώ για το παρελθόν μου.

Εξάλλου, δεν θέλει να διαγράψει ένα τέτοιο παρελθόν. «Είναι φάρος και μου δείχνει το μέλλον μου» πετάει ακόμη μία ατάκα που με στέλνει την αναγνώστρια και φαν της «Απόλυτης»! Στη συνέντευξη η Βίσση αποκάλυψε τι σχεδιάζει να παρουσιάσει στο «Αθηνών Αρένα» μετά τον Ιανουάριο, οπότε και θα διαδεχθεί τον Αντώνη Ρέμο. «Ένα show διαφορετικό από τα υπόλοιπα». Γιατί μπορεί να λένε ότι τα show «πέθαναν» στην Ελλάδα, ειδικά με την κρίση των τελευταίων χρόνων, αλλά το αυτί της Βίσση μήτε που ιδρώνει. Θα φέρει στην Ελλάδα top συνεργάτες από το εξωτερικό - μάλιστα η χορογράφος της, Μία Μάικλς κάνει οντισιον στο Λος Άντζελες - και αυτό που θα παρουσιάσει θα είναι πρωτοποριακό κι εμπνευσμένο από τον παλμό της εποχής.