"Ο Οικονομόπουλος τράκαρε με άλογο"!

19.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Βλέπεις, τώρα εσύ πρώτη μούρη σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας τον τίτλο «Τράκαρε με άλογο ο Οικονομόπουλος»! Τι κάνεις; Πέφτεις στα πατώματα από τα γέλια και δεν σταματάς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βλέπεις, τώρα εσύ πρώτη μούρη σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας τον τίτλο «Τράκαρε με άλογο ο Οικονομόπουλος»! Τι κάνεις; Πέφτεις στα πατώματα από τα γέλια και δεν σταματάς μέχρι να τουμπανιστεί η κοιλιά σου. Στη συνέχεια σκουπίζεις τα δάκρυα από τα πολλά γέλια κι αφού λες (ως καλός άνθρωπος με ευγενικούς τρόπους): «Μπας σε καλό σου» πας να διαβάσεις το δημοσίευμα και να καταλάβεις πώς έγινε το τρακάρισμα.

Φταίει το άλογο; Φταίει ο Οικονομόπουλος; Μπας και παραβίασε το άλογο το στοπ; Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο τραγουδιστής βρισκόταν στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, όταν στο ύψος του Ασπρόπυργου είδε ξαφνικά μπροστά του ένα νεκρό άλογο στη μέση του δρόμου. Ο νεαρός τραγουδιστής προσπάθησε να το αποφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτό. Προς στιγμή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αλλά αμέσως τον επανάκτησε συνεχίζοντας την πορεία.

Βέβαια η λαχτάρα του Οικονομόπουλου και της συνοδού του ήτο μεγάλη και το ζευγάρι σταμάτησε λίγο παρακάτω για να πάρει μια βαθιά ανάσα και να καταλάβει τι έχει γίνει. Τους είχαν κοπεί τα πόδια και ο αοιδός πήρε πολλές βαθιές ανάσες μέχρι να συνέλθει. Πάντως, το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν και άλλοι οδηγοί, μέχρι να πάρουν το νεκρό ζώο. Πάλι καλά που δεν υπήρξαν και χειρότερα.