Η Ναόμι στην Αθήνα!

01.06.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το τριήμερο που μας πέρασε, ήταν ένα τριήμερο αφιερωμένο στη Νάομι Κάμπελ και την επίσκεψή της στην Ελλάδα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το τριήμερο που μας πέρασε, ήταν ένα τριήμερο αφιερωμένο στη Νάομι Κάμπελ και την επίσκεψή της στην Ελλάδα. Η διάσημη "μαύρη γαζέλα" βρίσκεται στη χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους και η επίσκεψή της δε δύνατο να περάσει στο ντούκου, καθότι δε σου έρχεται κάθε μέρα μία Ναόμι. Τι κι αν η μπογιά της έχει ολίγον περάσει; Οι Έλληνες ενδιαφέρονται να μάθουν γι αυτήν κι έτσι οι συνάδελφοι την πήραν από πίσω, προκειμένου να μας πληροφορήσουν για την κάθε λεπτομέρεια.

Ωστόσο, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγει η "σκύλα" από μέσα της και να γνωρίσουμε έτσι τον πιο ιδιότροπο άνθρωπο του κόσμου. Η Κάμπελ, λοιπόν, όταν έβλεπε σε απόσταση 10 μέτρων τηλεοπτικούς και φωτογραφικούς φακούς, "μουλάρωνε" δεν έλεγε να βγει από τη λιμουζίνα. Το αυτό συνέβη και την Δευτέρα, όταν το μοντέλο βρέθηκε στην Ακρόπολη για τη φωτογράφηση (θα φωτογραφηθεί για γνωστό περιοδικό ως άλλη θεά Αθηνά). Όταν είδε πως ο χώρος είχε γεμίσει με δημοσιογράφους και φωτογράφους, έμεινε στη λιμουζίνα και δεν έβγαινε αν δεν έφευγαν. Ίσαμε δύο ώρες πέρασαν με τη Ναόμι μέσα στη λιμουζίνα, οπότε και το μανεκέν έφυγε.

Γενικά, η Κάμπελ σε αυτό το ταξίδι είναι μέσα στη τσαντίλα και την ιδιοτροπία. Πάντως, κατάφερε να μείνει και λίγες ώρες μόνη, χωρίς τα παπαράτσι από κοντά, και να κάνει τις βόλτες της στην πόλη. Έτσι, πήγε στο Μοναστηράκι, όπου έφαγε greek souvlaki και ξετρελάθηκε η "γαζέλα", ενώ πήγε και για ένα παγωτάκι. Το βράδυ της Τρίτης θα βρεθεί στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Λουτσιάνο Παβαρότι.