Έγκυος η Τ. Ρόμπερτς;

01.06.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες στο Χόλιγουντ κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως η Τζούλια Ρόμπερτς είναι έγκυος. Βασικά, βουίζει ο τόπος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες στο Χόλιγουντ κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως η Τζούλια Ρόμπερτς είναι έγκυος. Βασικά, βουίζει ο τόπος πως η Τζούλια επιτέλους θα γίνει μάνα, ενώ τα μασημένα λόγια και τα υπονοούμενα της εκπροσώπου της, ενισχύουν περισσότερο τι φήμες. Η ίδια ωστόσο τηρεί σιγή ιχθύος.

Αν τελικά, ισχύουν τα περί εγκυμοσύνης, τότε η Τζούλια και ο Ντάνι Μόντερ θα υποδεχθούν τα τέκνα τους στις αρχές του νέου έτους. Α δε σου πα ότι η Ρόμπερτς περιμένει δίδυμα; Είπε ο πελαργός "άργησα, που άργησα, δεν τους δίνω δύο παιδιά"; Κι έτσι η διάσημη ηθοποιός θα γίνει δύο φορές μάνα.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και δύο χρόνια και στο διάστημα αυτό κάνουν συνεχείς προσπάθειες να αποκτήσουν ένα παιδί. Ωστόσο, αυτές έπεφταν στο κενό, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στο γάμο τους και ουκ ολίγες φορές να βρίσκονται προ του διαζυγίου. Πάντως, τον τελευταίο καιρό η σχέση τους πήγαινε από το καλό στο καλύτερο κι αν ισχύουν τα περί εγκυμοσύνης, τότε πρόκειται για το κορύφωμα της οικογενειακής τους ευτυχίας!