"Θέλω να γίνω μάνα"!

28.05.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το μητρικό ένστικτο ξύπνησε στην Κάμερον Ντιαζ και η διάσημη ηθοποιός φρόντισε να μας ενημερώσει σχετικά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το μητρικό ένστικτο ξύπνησε στην Κάμερον Ντιαζ και η διάσημη ηθοποιός φρόντισε να μας ενημερώσει σχετικά. "Θέλω πολύ να γίνω μητέρα" δήλωσε η Κάμερον, η οποία αποκάλυψε και με ποιον θέλει να κάνει το παιδί. "Θέλω να κάνω το παιδί του Τζάστιν (Τιμπερλέικ)" είπε και ο "εκλεκτός" με το που άκοσυε τις προθέσεις τις καλής του, ήρθε και πήρε το χρώμα της ώχρας. Άσπρισε το παλικάρι, διότι τούτη ήταν η πρώτη φορά που άκουγε την αγαπημένη του να εξομολογείται κάτι τέτοιο και μάλιστα δημοσίως!



Ωστόσο, η Ντιάζ δεν αγχώθηκε για τη δημόσια εξομολόγηση της και συνέχισε να μιλάει για πάνες και μωρά. "Όλες οι φίλες μου έχουν παιδιά. Πολύ τις ζηλεύω και νομίζω πως είμαι σε ηλικία που πρέπει να αποκτήσω κι εγώ τα δικά μου" είπε. Όσον αφορά τον "επίδοξο" πατέρα, αυτός....ηγρόν αγόραζε. Σε ένα μήνα ο δεσμός τους συμπληρώνει έναν χρόνο και παρόλο που έχουν κάνει σκέψεις για γάμο, δεν έχει γίνει κουβέντα για παιδί. Εξάλλου, ο αοιδός είναι μικρός, (μόλις 22 ετών) και είθισται σε αυτές τις ηλικίες, η πατρότητα να περιμένει.

Αυτά τα προβλήματα έχει, όταν είσαι με μεγαλύτερη γυναίκα Τζάστιν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ