Vandi is back!

24.05.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Δεν ήρθα για λίγο, ήρθα να μείνω για μόνιμα" τραγουδάει από την προηγούμενη εβδομάδα η Δέσποινα Βανδή και ελληνίδα αοιδέ φοβού τη Despina με άγριες διαθέσεις ήρθε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

"Δεν ήρθα για λίγο, ήρθα να μείνω για μόνιμα" τραγουδάει από την προηγούμενη εβδομάδα η Δέσποινα Βανδή και ελληνίδα αοιδέ φοβού τη Despina με άγριες διαθέσεις ήρθε. Η international πλέον Vandi εδώ και λίγες μέρες επέστρεψε μετά της κόρης της, Μελίνας (ο πατέρας και κολώνα του σπιτιού Ντέμης Νικολαϊδης, εκτός απροόπτου θα έρθει οσονούπω για επίσης μόνιμη εγκατάσταση) στην Ελλάδα και ήδη έπιασε δουλειά.

Κι όταν λέω δουλειά, δεν εννοώ "έπιασε το μικρόφωνο κι άρχισε να άδει", αλλά έβαλε καλό φουστάνι κι έκανε δημόσια εμφάνιση. Η πρώτη της μετά από έναν χρόνο εμφάνιση συνοδεύτηκε με πολλή γκλαμουριά (όπως αρμόζει άλλωστε σε μία σταρ) καθώς η Despina ήταν, μαζί με τον Φοίβο, το τιμώμενο πρόσωπο.
Πρόκειται για το πάρτι, όπου παρουσίασαν το νέο τραγούδι για πασίγνωστο αναψυκτικό, που θα ακούγεται στις εκδηλώσεις, στα πλαίσια της Ολυμπιάδας, με σπόνσορα το συγκεκριμένο αναψυκτικό. Η μουσική και οι στίχοι είναι του Φοίβου και η μούσα του Despina θα άδει. Προσοσχή, αν το ακούσεις στο ραδιόφωνο για πρώτη φορά, μην πεις "όπα νέο τραγουδάκι η Κάιλι;". Η Vandi είναι, η οποία μας αποκαλύπτει ένα άλλο της πρόσωπο, αυτό της "MTV pop".

Στο πάρτι η αοιδός έκλεψε την προσοχή, αλλά και τα βλέμματα των αρσενικών, που στην πλειοψηφία τους απορούσαν "πως γίνεται η Βανδή μετά την εγκυμοσύνη να είναι έτσι και οι δικές τους να γίνονται εεετσι"! Η Despina φορούσε μία κοντή λαχανί φούστα και μία μαύρη μπλούζα άνευ στηθόδεσμου, λες και το έκανε επίτηδες για να σπάσει τα νεύρα της κάθε ελληνίδας λεχώνας. Ωστόσο, η εβδομάδα μας είχε μπόλικη Βανδή (ας είναι καλά οι ειδήσεις του Star) και όλοι μας είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε την αοιδό στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς, την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της για να πάει σε μία δουλειά, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι της, την ώρα που έτρωγε, μόνο την ώρα που έ...ζε μετά συγχωρήσεως δεν την είδαμε. Anyway, όσον αφορά τα επαγγελματικά της, τον ερχόμενο χειμώνα - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα εμφανιστεί στο REX με παρτενέρ τον Γιώργο Μαζωνάκη (ναι με αυτόν που τρία χρόνια πριν είχαν..σφαχτεί). Αν, δε, απορείς τι θα γίνει με την Γαρμπή και το REX, αυτό είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει σύντομα.

Καλομελέτα κι έρχεται δηλαδή.

Δ.Ζάρκου