Ο Φραγκίσκος του Fame στο E-go!

20.05.2004
Ο Φραγκίσκος του Fame Story είναι ένα χαρούμενο παιδί (Τοξότης γαρ), καθόλου "χάχας" και με πολύ σοβαρότητα μας μιλάει για το παιγνίδι, για τους πρώην συμπαίκτες του, για το "ειδύλλιο" Καραφώτη - Μάρως, αλλά και για το Νίκο Μουρατίδη!
1.Αληθεύει ότι ξεκίνησες μαθήματα με την Τζούλι Μασίνο;
Ναι, ξεκίνησα λίγες μέρες αφού βγήκα από το παιγνίδι.

2.Αυτό σημαίνει ότι σκοπεύεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με το τραγούδι;
Μου αρέσει το τραγούδι. Ειδικά μετά τη συμμετοχή μου στο Fame το λάτρεψα, ενώ τώρα που με το παιγνίδι "βούτηξα" στα βαθιά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχοληθώ.

3.Είχες ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι στο παρελθόν;
Τραγουδούσα για δύο χρόνια. Τα παράτησα, όμως, λόγω Σχολής.

4.Πρόλαβες να αποκομίσεις κάτι από το παιγνίδι;
Είναι τρομερή εμπειρία. Έμαθα κάποια πράγματα - όσα περισσότερα θα μπορούσα να μάθω στο διάστημα αυτό - πάνω στο μάθημα φωνητικής και γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους, όπως η Τζούλι Μασίνο και ο Πάνος Μεταξόπουλος. Τα πάντα ήταν υπέρ και δεν πρόκειται να μετανιώσω για τη συμμετοχή μου.

5.Γιατί δήλωσες συμμετοχή στο Fame;
Για όλα τα παραπάνω. Δεν πίστευα ότι θα με έπαιρναν, έστειλα έτσι το βιογραφικό.

6.Ποια είναι η γνώμη σου για την κριτική επιτροπή; Εντόπισες κάποιες συμπάθειες ή αντιπάθειες από τα μέλη της προς τους παίκτες;
Θεωρώ πως η επιτροπή κάνει καλά τη δουλειά της και όταν κάποιος είναι καλός το αναγνωρίζει. Για παράδειγμα, με την Ιωάννα περίμεναν πως θα τη "θάψουν", όμως τόσο ο Μουρατίδης όσο και η Δρούτσα είπαν τα καλύτερα. Άρα αυτό σημαίνει ότι η επιτροπή είναι αξιόπιστη.

7.Πιστεύεις ας πούμε ότι είναι πιο "ελαστικοί" με τον Καραφώτη, τον Θαλασσοχώρη και την Ραλλία;
Δεν είμαι αυτός που μπορώ να κρίνω, όμως, υπήρχαν Live που ο Γιάννης για παράδειγμα μου άρεσε περισσότερο από τον Κων/νο, ωστόσο ο Γιάννης ήταν προτεινόμενος.

8.Ποια είναι η γνώμη σου για το Νίκο Μουρατίδη και για τον χαρακτηρισμό σου "χάχας";
Θα απορούσα αν έλεγε κάτι καλό (γέλια). Από προηγούμενες συμμετοχές του σε reality έχει δείξει ότι είναι καυστικός, γι αυτό και δεν απόρησα. Στη συγκεκριμένη βέβαια στιγμή προτίμησα να μη μιλήσω (το πιο εύκολο ήταν να το κάνω) και να το αφήσω να περάσει, διότι ήταν το πρώτο Live. Δεν μου αρέσει να έρχομαι σε αντιπαραθέσεις και τελικά μου βγήκε σε καλό, διότι στο επόμενο live ήταν αυτός που με έκρινε πάλι, οπότε καταλαβαίνεις πως τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Την επόμενη φορά, μάλιστα, μου είπε καλά λόγια και φάνηκε πως σκέφτηκε αυτά που μου είπε την προηγούμενη εβδομάδα. Ίσως και να μετάνιωσε.

9.Εσείς ως παίκτες νιώθατε την κόντρα Μικρούτσικου - Μουρατίδη; Σας επηρέαζε;
Η κόντρα υπάρχει μόνο στο Live. Ο Μικρούτσικος όταν ερχόταν στο σπίτι δεν αναφερόταν στον Μουρατίδη. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι επηρεαζόμασταν.

10.Εσείς με ποιον είσαστε; Ανδρέας ή Μουρατίδης;
(γέλια) Εμείς είμαστε με τον Ανδρέα. Μας στηρίζει και πραγματικά είναι καλός μαζί μας. Πριν μπω στο παιγνίδι ήμουν λίγο επιφυλακτικός και θεωρούσα πως ίσως να είναι και λίγο fake, χάριν της τηλεθέασης. Τελικά, αποδείχθηκε το αντίθετο. Είναι original κι ερχόταν και με την παραγωγή σε αντιπαράθεση για εμάς.

11.Πως ήταν το κλίμα μέσα στη Σχολή και κατά πόσο αυτή ήταν "Μουσική Ακαδημία" ή reality.
Μέχρι τις 3 το μεσημέρι που διαρκούν τα μαθήματα νιώθεις πως βρίσκεσαι σε σχολείο. Με τη σάκα, το κουδούνι. Από το μεσημέρι και μετά είναι reality. Άσε, που στο επεισόδιο δείχνουν κυρίως τι λες και κάνεις στον καναπέ κι ελάχιστα από τα μαθήματα.

12.Η τηλεόραση "μεγεθύνει" καταστάσεις; Μπορεί, δηλαδή, η παραγωγή να κάνει την...τρίχα τριχιά;
Ναι. Η τηλεόραση είναι ένα δυνατό μέσο και προβάλλει αυτό που θέλει, όπως θέλει.

13.Μπορεί, δηλαδή, το "ειδύλλιο" Καραφώτη - Μάρως να είναι ένα τέχνασμα της παραγωγής;
Ακούω διάφορα που λέγονται για τουαλέτες και σεξ. Δεν έπεσε στην αντίληψή μου τίποτε τέτοιο. Εντάξει, έχουν μία ιδιαίτερη σχέση και το ερωτικό στοιχείο ήταν ανεπτυγμένο ανάμεσά τους, όμως, δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πραγματικά. Εξάλλου και οι δύο έξω έχουν σχέσεις.
14.Εσύ θα έκανες σχέση μέσα στο Fame Story;
Εμφανισιακά αυτή που άρεσε - και πριν μπω στο παιγνίδι - είναι η Μάρω. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή κοπέλα, ωστόσο όταν τη γνώρισα, δε μου έβγαλε το ερωτικό στοιχείο. Είναι πολύ φιλική με όλους και μόνο ως φίλη μπορείς να τη δεις.

15.Πως είδες την κόντρα Αποστολίας - Σαββίνας;
Η Αποστολία πρέπει να τα βρει με τον εαυτό της. Της φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός αυτής. Πρέπει να το κοιτάξει λίγο διαφορετικά.

16.Ποια είναι η γνώμη σου για την Σαββίνα;
Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί. Ο τρόπος σκέψης της μου αρέσει και δε διαφέρει από των υπόλοιπων παιδιών. Η Σαββίνα, να ξέρεις, έχει μεγάλο fun club και λαμβάνει κάθε μέρα πολλά δώρα από Έλληνες.

17.Με ποια από τα παιδιά ήρθες κοντά;
Με τον Γιάννη και το Νίκο είχαμε περισσότερο δέσιμο.

18.Ποια προβλέπεις πως θα είναι η τελική πεντάδα;
Δύσκολο. Καλομοίρα (φαβορί για τα λεφτά), Καραφώτης, Μάρω, Γιώργος, Νίκος.

19.Η Ραλλία;
Ωχ ναι. Γιατί ο Θαλασσοχώρης; Δεν ξέρω, φέτος είναι πραγματικά δύσκολα τα πράγματα.

20.Αντικειμενικά ως φωνές;
Καραφώτης, Μάρω, Ραλλία, Θαλασσοχώρης είναι για εμένα οι καλύτερες φωνές. Ωστόσο, παίζει ρόλο το fun club και το είδαμε αυτό πέρυσι με το Νότη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ