Η πριγκίπισσα Charlotte γίνεται 9 ετών και ποζάρει για τη μαμά της

02.05.2024
Η πριγκίπισσα Charlotte γίνεται 9 ετών και ποζάρει για τη μαμά της
Γενέθλια έχει η μοναχοκόρη των Wales και η πριγκίπισσα Kate δεν χαλάει την παράδοση των φωτογραφιών που μοιράζεται.

Ενώ η πριγκίπισσα Kate συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο με τον οποίο διαγνώστηκε τον στις αρχές του χρόνου και παραμένει απομωνομένη με την οικογένειά της στο Amner Hall μέχρι τη στιγμή που θα μπορέσει, σιγά, σιγά, να επιστρέψει στις δραστηριότητε΄ς της.

Ο περασμένος μήνας είχε μεγάλες χαρές για την 42χρονη πριγκίπισσα καθώς γιόρτασε τα γενέθλια του αδελφού της, του μικρού της γιου, Louis, αλλά και την 13η επέτειο γάμου της με τον William.

Ο Μάιος ξεκίνησε επίσης με γενέθλια για την πριγκιπική οικογένεια καθώς τη δεύτερη μέρα του μήνα η μοναχοκόρη τους συμπλήρωσε τα 9 χρο΄νια ζωής.

Και σύμφωνα με την παράδοση που έχει ξεκινήσει η ίδια η Kate, μοιράστηκε στους επίσημους βασιλικούς λογαριασμούς την πιο πρόσφατη φωτογραφία της εορτάζουσας, την οποία, φυσικά, είχε τραβήξει η ίδια.

Με ευχές και ένα «ευχαριστώ» για τις ευχές, όπως πάντα, συνοδεύτηκε η ναζιάρικη πόζα της εορτάζουσας γαλαζοαίματης και οι ευχές δεν σταματου΄ν να φτάνουν από παντού. Με την ευκαιρία δε, υπογραμμίζουμε τη μεγάλη αλλαγή που έκανε αυτός ο χρόνος στη Charlotte, καθώς στην περσινή της εορταστική φωτογραφία ήταν παιδάκι και φέτος έγινε... δεσποινιδούλα!

{https://www.instagram.com/p/C6dejAktAsO/}

Και ναι, όπως πολλοί από τους royal fans υπογραμμίζουν στα σχόλια, η πριγκίπισσα Charlotte είναι «φτυστή» ο πατέρας της, αλλά και η συγχωρεμένη προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ!

Τελευταία τροποποίηση στις 02.05.2024 - 14:27