Η Michelle Pfeiffer έχει γενέθλια και τα γιόρτασε στην πιο αγαπημένη της αγκαλιά

30.04.2024
Η Michelle Pfeiffer έχει γενέθλια και τα γιόρτασε στην πιο αγαπημένη της αγκαλιά
66 ετών έγινε στις 29 Μαΐου η αγαπη΄μενη πρωταγωνίστρια και μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Η Michelle Pfeiffer γιόρτασε τα γενέθλιά της στην αγκαλιά του συζύγου της και από εκεί έστειλε τις ευχές στον... εαυτό της. «Happy Birthday to me» γράφει στη λεζάντα η αμερικανίδα στα και ποζάρει στον φακό με τον David E. Kelley.

{https://www.instagram.com/p/C6XlmijrlOU/}

Μεταξύ των «διάσημων» ευχών που βλέπουμε κάτω από την ανάρτηση ξεχωρίζουμε αυτές των Jennifer Aniston, Kate Bosworth και Dakota Fanning.

1_194.png

Η Michelle Pfeiffer και ο David E. Kelley παντρεύτηκαν το 1993 και παραμένουν μέχρι σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα και χαμηλών τόνων ζευγάρια του Χόλιγουντ, ενώ την οικογένειά τους συμπληρώνουν τα δυο παιδιά του ζεύγους εκ των οποίων μόνο το ένα είναι βιολογικό.

Πριν γνωρίσει τον David E. Kelley, η διάσημη ηθοποιός είχε ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για την υιοθεσια της Claudia Rose. Τελικά η υιοθεσία πραγματοποιήθηκε και η μικρούλα βαφτίστηκε την ημέρα του γάμου των θετών της γονιών, το 1993.

Michelle Pfeiffer: Δημοσίευμα τη θέλει να μισεί με πάθος το Grease 2 κι εκείνη απάντησε με τον καλύτερο τρόπο

Ο γιος το ζεύγους, John Henry, γεννήθηκε το 1994 και γενικά αποφεύγει τα social media. Πριν από δυο χρόνια η Michelle Pfeiffer είχε μοιραστεί μια σπάνια φωτογραφία με τα δύο παιδιά της και με την αφορμή τη θυμόμαστε κι εμείς.

{https://www.instagram.com/p/CUacoASJkkk/}

Η Pfeiffer είναι μία από τις πολλές διασημότητες που μίλησε για το πώς η υιοθεσία άλλαξε τη ζωή της και στη συνέχεια ακολούθησε την υπόσχεσή της να μην αναγκάσει τα παιδιά της να ζήσουν μια ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

{https://www.instagram.com/p/CQR1E91px1X/}

Χρόνια πολλά!

Τελευταία τροποποίηση στις 30.04.2024 - 17:02