Πρίγκιπας Κάρολος- Καμίλα: Οι εκδηλώσεις οργής που τους ανάγκασαν να απενεργοποιήσουν τα σχόλια στο twitter

30.11.2020
Πρίγκιπας Κάρολος- Καμίλα: Οι εκδηλώσεις οργής που τους ανάγκασαν να απενεργοποιήσουν τα σχόλια στο twitter
Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα είναι παντρεμένοι εδώ και 15 χρόνια, αλλά η μεγαλύτερη σε διάρκεια ερωτική τους σχέση συνεχίζει να τους στοιχειώνει. Σίγουρα δεν βοηθάει αυτή η τέταρτη σεζόν του «The Crown», που επανεξετάζει τα χρόνια της πριγκίπισσας Diana, κάνοντας όλους να θυμούνται την αμήχανη ιστορία πίσω από το γνωστό βασιλικό ερωτικό τριγώνο.

Oι θεατές της δημοφιλούς σειράς του Netflix (είναι στη νούμερο 1 θέση στην Ελλάδα) και οι λάτρεις της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana δεν αφήνουν τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα να ξεφύγουν από τη συμπεριφορά τους και σχολιάζουν στους λογαριασμούς τους στα social media. Τρολς κυκλοφορούν στην επίσημη σελίδα του Twitter του ζευγαριού, «Clarence House», για να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με τις δημοσιεύσεις του ζευγαριού σχετικά με τις φιλανθρωπικές προσπάθειές τους.

Ένα άτομο σχολίασε, «Η πριγκίπισσα Diana είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ότι ανεξάρτητα από το πόσο όμορφη είναι μια γυναίκα, πόσο ισχυρή ή καταξιωμένη είναι, υπάρχει κάπου ένας κατώτερος άντρας που μπορεί να υπονομεύσει εντελώς την ύπαρξή της και εκείνη θα του το επιτρέψει». Άλλοι συνεχίζουν να επιτίθενται στη Δούκισσα της Κορνουάλης, ξεχνώντας ότι τα τελευταία χρόνια την είχαν αποδεχτεί σε έναν τεράστιο βαθμό, αποκαλώντας την «αντροχωρίστρα και τέρας» και ισχυρίζονταi ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος «δεν θα γίνει ποτέ Βασιλιάς και ούτε αξίζει να είναι».

Το «Clarence House» είχε αρκετά αρνητικά σχόλια και αντιμετώπισε διακριτικά το ζήτημα με μια γρήγορη κίνηση. Απλά απενεργοποίησαν την ενότητα των σχολίων στη σελίδα τους στο Twitter. Έκλεισε αμέσως για όλους τους επικριτές τους χωρίς να χρειαστεί να πει ούτε λέξη. Ευτυχώς, τα πράγματα είναι πιο ομαλά στη σελίδα του Instagram του ζεύγους, στην οποία εκεί είναι ακόμα ενεργοποιήμενα τα σχόλια.

Αυτές οι επιθέσεις χαρακτηρίζονται άδικες από τους royal experts που σημειώνουν δεόντως ότι η πριγκίπισσα Diana ήταν αυτή που απάτησε πρώτη στον γάμο και όχι ο πρίγκιπας Κάρολος. «Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι η Diana απομακρύνθηκε πρώτη από το συζυγικό κρεβάτι, με την σχέση της που ξεκίνησε το 1985 με τον υπεύθυνο ασφαλείας της, Barry Mannakee», δήλωσε η βασιλική βιογράφος Sally Bedell Smith στο Vanity Fair.

Το 1986, ο Μannakee απομακρύνθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, είπε η Bedell Smith, προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα Diana συναντήθηκε με τον James Hewitt λίγο αργότερα, «και έγιναν εραστές τον Νοέμβριο». Την ίδια χρονιά, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα αναζωπύρωσαν ξανά την ερωτική τους σχέση.

Ακόμα και με αυτό το ιστορικό χρονοδιάγραμμα που δόθηκε από τους ειδικούς πάνω σε βασιλικά θέματα, ο γάμος του Καρόλου και της Diana θυμίζει τις τόσες πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε η πριγκίπισσα κατά τη διάρκεια της ζωής της με τη Βρετανική βασιλική οικογένεια και την τραγική της πορεία και κάνει δύσκολο να προκαλέσει σήμερα ενθουσιασμό για τον πρίγκιπα και τη δούκισσα του.

«Καθώς κοιτάμε μπροστά, εμείς οι Βρετανοί, δεν είμαστε πολύ ενθουσιώδεις για τον βασιλιά Κάρολο τον Τρίτο ή την Καμίλα», αποκάλυψε ο συγγραφέας του Battle of Brothers, Robert Lacey. «Η Καμίλα είναι μια γυναίκα που έφερε όλη τη δυστυχία στη δεκαετία του '80 και του '90».

Είναι μια άποψη κι αυτή, σίγουρα, όμως δεν είναι η μοναδική! Το βέβαιο είναι πως η σειρά του Netflix συνεχίζει να "σπάει" τα κοντέρ της τηλεθέσης.