Μονακό: Η πριγκίπισσα Charlene μοιράστηκε τις πιο παιχνιδιάρικες φωτογραφίες των παιδιών της με τον Αλβέρτο

22.11.2020
Μονακό: Η πριγκίπισσα Charlene μοιράστηκε τις πιο παιχνιδιάρικες φωτογραφίες των παιδιών της με τον Αλβέρτο
Λίγες μέρες πριν συμπληρώσουν τα έξι χρόνια τους, τα δίδυμα παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους ποζάρουν με τον πατέρα τους και η μαμά καμαρώνει.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό παντρεύτηκε την εντυπωσιακή Charlene Wittstock το 2011 και η οικογένεια συμπληρώθηκε με τη γέννηση των παιδιών τους. Ο πρίγκιπας -και διάδοχος του θρόνου- Jacques Jacques Honoré Rainier και η πριγκίπισσα Gabriella Thérèse Marie γεννήθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου 2014 γεμίζοντας χαρά το πριγκιπάτο του Μονακό καθώς οι ελπίδες για νόμιμο διαδοχο από την πλευρά του... άτακτου Αλβέρτου μειωνόταν!

Πριν από λίγες μέρες και με αφορμή την εθνική εορτή του πριγκιπάτου των Μονεγάσκων, η πριγκιπική οικογένεια πόζαρε για μερικές επίσημες φωτογραφίες αλλά, στο περιθώριο των εκδηλώσεων, βρέθηκε χρόνος και για μερικά παιχνιδάκια.

Με τη λεζάντα "τόσο περήφανη", η Charlene μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram δυο φωτογραφίες του Αλβέρτου με καθένα από τα παιδιά του σε πόζες που, σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.

Ο διάδοχος καθισμένος σταυροπόδι στον καναπέ και η αδελφή του, παίζοντας κρυφτό πίσω από την πλάτη του πατέρα της. Σκέτη γλύκα!

Λίγο αργότερα, η περήφανη μανούλα μοιράστηκε ακόμη μία φωτογραφία, ένα πορτρέτο του υιού με μία καρδούλα, μόνο, στη λεζάντα! Οι αδυναμίες, μάλλον, δεν κρύβονται!