Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος έχουν επέτειο - Tο δώρο που τους έκαναν τα παιδιά του William και της Kate

20.11.2020
Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος έχουν επέτειο - Tο δώρο που τους έκαναν τα παιδιά του William και της Kate
Τα πριγκιπόπουλα George, Charlotte και Louis ευχήθηκαν στους προπαππούδες τους με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

73 χρόνια γάμου συμπληρώνουν σήμερα η βασίλισσα Ελισάβετ και ο -ελληνικής καταγωγής, για την ιστορία- σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος και με την αφορμή, το παλάτι μοιράστηκε μια πρόσφατη φωτογραφία τους.

Σε αυτή τη φωτογραφία που, όπως διαβάζουμε στη λεζάντα, τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα στο Oak Room του Windsor Castle από τον βασιλικό φωτογράφο Chris Jackson, βλέπουμε τους εορτάζοντες στον καναπέ να διαβάζουν με μεγάλη τρυφερότητα την κάρτα που έφτιαξαν τα δισέγγονά τους, George, Charlotte και Louis.

99 ετών ο πρίγκιπας Φίλιππος και 94 η βασίλισσα ζουν τους τελευταίους μήνες παντελώς απομονωμένοι στο κάστρο του Windsor και, σίγουρα, η χαρά τους καθώς έρχονται σε επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους, έστω και με αυτό τον τρόπο, είναι τεράστια.

Ο 7χρονος πρίγκιπας George, η 5χρονη πριγκίπισσα Charlotte και ο 2 ετών πρίγκιπας Louis ζωγράφισαν μια πολύχρωμη κάρτα στο μπροστινό μέρος της οποίας φαίνεται ο αριθμός 73 σε μεγάλο μέγεθος και τη διασκόσμησαν με κόκκινους, μπλε, κίτρινους, πράσινους και μοβ κύκλους.

Ιδού και η κάρτα η ίδια, όπως τη μοιράστηκαν πριν από λίγο στον λογαριασμό τους στο Instagram -μαζί με τις ευχές τους- οι Cambridges (στη δεύτερη φωτό της ανάρτησης η εικόνα)