Η Meghan και ο Harry στην τηλεόραση: Η πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση θα γράψει ιστορία

18.09.2020
Η Meghan και ο Harry στην τηλεόραση: Η πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση θα γράψει ιστορία
Το royal ζεύγος θα συμμετάσχει σε ένα τηλεοπτικό event που όμοιό του δεν έχει ξαναπραγματοποιηθεί ποτέ.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πρόσφατα, ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle θα εμφανιστούν σε ένα ιστορικής σημασίας τηλεοπτικό πρόγραμμα στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο δούκας και η δούκισα του Sussex, όπως συνεχίζει να αποκαλείται επίσημα το ζεύγος από το παλάτι, παρά το γεγονός ότι μετά την "απόσχισή" τους από τη βασιλική οικογένεια είχαν ζητήσει να χρησιμοποιούνται απλά τα μικρά τους ονόματα, πρόκειται να συμμετάσχουν σε εκπομπή του ABC που θα γιορτάζει τη λίστα του περιοδικού TIME για τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς.

Μεταξύ των τιμωμένων προσώπων που θα συμπληρώσουν το "line up" των φιλοξενούμενων στην εκπομπή είναι οι Trevor Noah, Sandra Oh, Kumail Nanjiani και John Legend ενώ ζωντανά θα τραγουδήσουν οι Halsey, Jennifer Hudson και The Weeknd.

Στο παρασκήνιο της εμφάνισης, ωστόσο, θα επιστρέψουμε στο θέμα των ονομάτων τους καθώς οι πληροφορίες θέλουν το ζεύγος να έχει ζητήσει τους διοργανωτές της εκδήλωσηςς να μη χρησιμοποιήσουν τους τίτλους τους όταν τους προσφωνούν.

Στην ιστορική αυτή εκδήλωση για τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς, λοιπόν, θα δούμε τον Harry και τη Meghan με τα... "μικρά" τους.