Meghan Markle: Θα μπορούσε να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ;

21.09.2020
Meghan Markle: Θα μπορούσε να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ;
Πώς θα σου φαινόταν μια μέρα να έβλεπες Πρόεδρο της Αμερικής την όμορφη και στυλάτη δούκισσα του Sussex;

Αυτό εν ολίγοις είπε ο ατζέντης των celebrity, Jonathan Shalit για την Meghan Markle. Τι δηλαδή; Ότι η Meghan θα μπορούσε μια μέρα να είναι υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η 39χρονη Δούκισσα του Sussex, έχει τοι δικαίωμα να κατέβει υποψήφια καθώς γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και όπως πιστεύει ο αντζέντης «δεν είναι κάτι πέρα από τη σφαίρα της φαντασίας».

Ενώ ο κ. Shalit είπε ότι «δεν την άκουσε ποτέ» να εκφράζει την επιθυμία της να γίνει Πρόεδρος, τη συνέκρινε με τον συνάδελφο της ηθοποιό, Ronald Reagan, ο οποίος ήταν στο Λευκό Οίκο από το 1981 έως το 1989.

Συγκεκριμένα είπε στη Sunday Telegraph: «Είναι γεννημένη στην Αμερική, έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει την προεδρία».

«Ο Ronald Reagan ήταν δευτεροκλασάτος ηθοποιός που κατέληξε στον Λευκό Οίκο. Ποτέ μην λες ποτέ».

Ο κ. Shalit είπε ότι η εικόνα της Meghan και του πρίγκιπα Ηarry στις ΗΠΑ «διαφέρει από το Ηνωμένο Βασίλειο» και πρόσθεσε: «Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μια σχέση αγάπης-μίσους με τους Sussexes, αλλά είναι τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Αμερική».

Τα σχόλιά του ατζέντη έρχονται μετά την ανακοίνωση ότι το ζευγάρι είχε υπογράψει μια τεράστια συμφωνία με το Netflix.

Σύμφωνα, πάντως, με το Ε! News, ο Harry και η Meghan θα κάνουν αύριο Τρίτη μια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στο ABC, αποκαλύπτοντας την ετήσια λίστα του περιοδικού Time με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους της χρονιάς. Το prime-time event θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που το δημοφιλές έντυπο θα μεταδώσει τις επιλογές του στην τηλεόραση.

Αν και οι Sussexes έχουν κάνει πολλές virtual εμφανίσεις εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορονoϊού, το Time100 special θα είναι η πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρηση τους από τη βασιλική ζωή.