Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι απίστευτες στιγμές αυτοσαρκασμού της στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

17.09.2020
Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι απίστευτες στιγμές αυτοσαρκασμού της στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας
Η βασίλισσα διασκέδασε με το αυτοσαρκαστικό χιούμορ της, τους καλεσμένους στο γάμο της πριγκίπισσας Eυγενίας το 2018, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μια από τις καλεσμένες στο γάμο, η Pixie Geldof, κόρη του διάσημου Bob Geldof.

Το μοντέλο και τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η Αυτής Μεγαλειότητα ήταν πολύ φιλόξενη με τους καλεσμένους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor, όπου η Eυγενία παντρεύτηκε τον Jack Brooksbank κατά τη διάρκεια μιας πολυτελούς τελετής τον Οκτώβριο του 2018.

Μιλώντας στον σχεδιαστή μόδας Henry Holland στο podcast «What Were You Thinking?», η Geldof θυμήθηκε το εξής: «Η βασίλισσα περπατούσε ανάμεσα στους καλεσμένους και έλεγε πράγματα όπως “καλά, είναι υπέροχο που έχω ένα σπίτι αρκετά μεγάλο και μπορώ να υποδεχτώ εδώ τόσο κόσμο” και τέτοια πράγματα».

«Αυτοσαρκαζόταν συνέχεια και με εντυπωσίασε. Και ήταν σαν να έλεγε “καλώς ήλθατε στο σπίτι μου”, ήταν καταπληκτικό».

Η Geldof παραδέχτηκε ότι απογοητεύθηκε που δεν συναντήθηκε επίσημα με την μονάρχη, αλλά το διασκέδασε όταν ανακάλυψε ότι η Ευγενία αναφέρεται στην Αυτής Μεγαλειότητα ως «γιαγιά».

«Δεν κατάφερα να συναντήσω τη Βασίλισσα και βγάζω καπνούς, αλλά πραγματικά με κάνει να γελάω που η Ευγενία έλεγε πράγματα όπως, «ναι, ξέρω ότι μοιάζω με τη γιαγιά» ή «η γιαγιά μου η βασίλισσα»! Υποθέτω ότι είναι πραγματικά η γιαγιά του έθνους. Αλλά όχι, δεν τη γνώρισα», πρόσθεσε.

Η γαμήλια δεξίωση της πριγκίπισσας Eυγενίας πραγματοποιήθηκε στο Royal Lodge στο Windsor, το οποίο είναι η οικογενειακή κατοικία των York. Η Βασίλισσα παραχώρησε το βράδυ της τελετής ένα δείπνο για τους καλεσμένους του γάμου.