Meghan Markle: Έτσι κάθεται στο τραπέζι μια πριγκίπισσα [photo]

10.03.2019
Meghan Markle: Έτσι κάθεται στο τραπέζι μια πριγκίπισσα [photo]
Κανόνες καλής συμπεριφοράς από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η δούκισσα του Sussex πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, πρίκιπα Harry, σε λιγότερο από ένα μήνα, ωστόσο να που εκτός από αυτό το γεγονός -και τις κόντρες της με τη συννυφάδα, Kate- τη "μνημονεύουμε και για έναν άλλο λόγο, πιο ουδέτερο και ενδιαφέροντα.

Μία φωτογραφία που εντοπίσαμε στο άλμπουμ με τις επίσημες εμφανίσεις της δούκισσας του Sussex τον περασμένο χρόνο μας έδωσε την αφορμή για να ανοίξουμε το βιβλίου του savoir vivre ως προς την art de la table. Και αυτό δεν αφορά μόνο στους γαλαζοαίματους αλλά και σε όλους τους κοινούς θνητούς.

Περί της κατάλληλης στάσης στο τραπέζι ο λόγος λοιπόν. Αν είσαι από αυτές που "χύνεσαι" στην καρέκλα σου όταν κάθεσαι να φας ας το ξανασκεφτείς αφού δεις την επόμενη φωτογραφία όπου η Meghan παραδίδει μαθήματα.

Έτσι λοιπόν...

Μία κυρία, λοιπόν, δε ακουμπά ποτέ την πλάτη της στην καρέκλα και τους αγκώνες στο τραπέζι. Το είχες ακούσει; Το είχες δει; Αν ναι, εύγε! Αν όχι, ιδού και ας το έχεις στον νου σου από εδώ και πέρα.

Προς το παρόν, πάντως, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη Meghan και το μωρό που έρχεται ενώ τα σενάρια περί του πού θα γεννήσει, πώς θα γεννήσει, πώς θα μεγαλώσει το παιδί και πού φτάνουν στο επίπεδο της επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο ο χρόνος περνά και τα "ψέματα" τελειώνουν.

Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν..

Ζωή Κίττα