Ο πρίγκιπας Louis τσιμπάει τον παππού Κάρολο και όλοι "λιώνουν"

19.11.2018
Ο πρίγκιπας Louis τσιμπάει τον παππού Κάρολο και όλοι "λιώνουν"
Τα γενέθλια του διαδόχου του βρετανικού θρόνου πέρασαν όμως φαίνεται ότι υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον υλικό από τους εορτασμούς -που μάλιστα γίνεται viral!

Ο πρίγκιπας Κάρολος συμπλήρωσε τα 70 χρόνια ζωής στις 14/11/2018 και το παλάτι γιόρτασε το γεγονός με όλες τις τιμές ξεκινώντας από το καλοκαίρι (!)

Μεταξύ των στιγμών που ξεχώρισαν σε αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις είναι, χωρίς αμφιβολία οι πόζες που χάρισε η άμεση οικογένεια του εορτάζοντα και μοιράστηκαν δημόσια με την αφορμή.

Ξεχωριστό ρόλο στις εικόνες, φυσικά -ξεπερνόντας ακόμη και τη Meghan Markle, η οποία εκείνο τον καιρό βρισκόταν στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης της, οπότε η κοιλιά δεν ήταν αρκετά εμφανής- τα τρία παιδιά της Kate και του William, με πρώτο και καλύτερο τον πρίγκιπα Louis.

Διάβασε επίσης: Camilla: Η δημόσια δήλωση αποδοχής από τη βασίλισσα Ελισάβετ είναι γεγονός -Τα κατάφερε!

Ο 7 μηνών γαλαζοαίματος ξετρέλανε τους πάντες με τα μάγουλα (!) και τα χαμόγελά του ενώ έδειξε ιδιαίτερη αδυναμία στον παππού Κάρολο με κάθε δυνατό τρόπο!

Οι νέες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και χαρίζουν χαμόγελα στους πάντες. Και δικαίως!!!