Meghan Markle: Το καινούργιο δαχτυλίδι που δεν πρόσεξε κανείς και τι σημαίνει [photo]

23.11.2018
Meghan Markle: Το καινούργιο δαχτυλίδι που δεν πρόσεξε κανείς και τι σημαίνει [photo]
Νέο κόσμημα για τη δούκισσα του Sussex. Κόσμημα που... μιλάει!

Από τις πρώτες τις κιόλας δημόσιες εμφανίσεις μετά τη γνωστοποίηση της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle κατέστησε σαφές ότι θα ακολουθούσε τον δικό της δρόμο! Σε όλους τους τομείς.

Ένας από αυτούς -και πολύ σημαντικός για τη συνολική εικόνα της- ήταν η στυλιστικές επιλογές της. Και ως προς τα κοσμήματα. Φυσικά ακολούθησε έναν γενικό κανόνα που αφορά το ίδιο όλες τις γυναίκες μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως, και πάλι, έθεσε τους δικούς της κανόνες.

Ως προς τα δαχτυλίδια για παράδειγμα. Εκτός από το μονόπετρο του αρραβώνα της που δεν αποχωρίζεται ποτέ, η 37χρονη Meghan, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί την άνοιξη, δεν κάνει βήμα χωρίς μερικά ακόμη λεπτεπίλεπτα δαχτυλιδάκια...

Δεν έκανε, δηλαδή, γιατί την τελευταία της δημόσια εμφάνιση είδαμε ότι τα αντικατέστησε με κάτι άλλο.

Το νέο δαχτυλίδι στον δεξί μέσο της Meghan είναι χρυσό, επίσης λεπτοκαμωμένο και γράφει "Love".

Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές σχετικά, όμως το επικρατέστερο σενάριο θέλει το κομψό αυτό κόσμημα να είναι ή δώρο του αγαπμένου της Harry. Όπως και να έχει, το δαχτυλίδί είναι πολύ όμορφο και για όποια το "ζήλεψε" και θα ήθελε να έχει ένα παρόμοιο, προτείνουμε να δείξει αυτό το άρθρο -έτσι πληροφοριακά- στον... ενδιαφερόμενο! Και πού ξέρει κανείς; Χριστούγεννα έρχονται.. Όλο και κάποιο δωράκι θα πάρουμε!

Ζ. Κ.