Meghan και Harry: Σάλος από τα όσα είπε ο πρίγκιπας Κάρολος για το όνομα του μωρού τους

24.11.2018
Meghan και Harry: Σάλος από τα όσα είπε ο πρίγκιπας Κάρολος για το όνομα του μωρού τους
Άνοιξε το στόμα του ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και πανευτυχής παππούς και τους έκανε όλους να... τρέχουν!

Ο πρίγκιπας Κάρολος μαζί με τη σύζυγό του, Camilla, επισκέφτηκαν το House of Australia στο Λονδίνο με αφορμή τα 100 χρόνια λειτουργίας του. Εκεί, λοιπόν, ανάμεσα στα πολλά που είπε με τους ανθρώπους που παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις ακούστηκαν και τα σχόλιά του για το όνομα του τέταρτου εγγονιού του που βρίσκεται στον... δρόμο!

Ως γνωστόν, ο Harry και η Meghan ταξίδεψαν στην Αυστραλία πρόσφατα και κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, όπως αποκάλυψε ο Κάρολος, δέχτηκαν πολλές προτάσεις σχετικά με τα... βαφτίσια!

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος γαλαζοαίματος ακούστηκε να λεέι τα εξής:

Παρεμπιπτόντως, κυρίες και κύριοι, ο γιος μου Harry μου είπε ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας τους στην Αυστραλία, εκείνος και η σύζυγός του δέχτηκαν αμέτρητες τρυφερές προτάσεις για το όνομα του μωρού τους που έρχεται. Μεταξύ μας, υποπτεύομαι ότι το Kylie και το Shane έχουν σοβαρές πιθανότητες! Δεν μπορώ να πω το ίδιο, όμως για το Edna ή το Les.

Προφανώς ο Κάρολος αστειευόταν με το γνωστό χιούμορ του το οποίο, όπως έχει δηλώσει δημόσια η Camilla, τον χαρακτηρίζει ιδιαίτερα ως άνθρωπο. Ο διάδοχος ήθελε σαφώς να δημιουργήσει "ατμόσφαιρα" και τα κατάφερε άψογα.

Διάβασε επίσης: Meghan και Harry: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το παιδί τους

Αν ωστόσο υπάρχει έστω και μία στο εκατομμύρια περίπτωση κάτι τέτοιο να συμβεί, τότε θα μιλάμε για τη μέγιστη παραβίαση πρωτοκόλλου.

Εκείνοι που γνωρίζουν, περιμένουν από τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να επιλέξουν ένα αρκετά βασιλικό όνομα για το παιδί τους, όπως έκαναν και στα τρία δικά τους ο William και η Kate.

Αναμένουμε. Καιρός γαρ εγγύς!