Kate Middleton: Η υπερβολική... αδυναμία και το φόρεμα που έχει ξαναφορέσει

09.10.2018
Kate Middleton: Η υπερβολική... αδυναμία και το φόρεμα που έχει ξαναφορέσει
Σε επίσημη εκδήλωση μαζί με τον σύζυγό της

Μπορεί στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού η Kate να εμφανίστηκε απόλυτα casual, στη δεύτερη όμως, επανήλθε στα πιο... επίσημά της.

Η δούκισσα του Cambridge συνόδευσε τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, στην Global Ministerial Mental Health Summit, όπου ηγέτες, ακαδημαϊκοί, νομικοί και θεσμικοί συγκεντρώθηκαν για να αναταλλάξουν απόψεις σχετικά με ζητήματα ψυχικής υγείας.

Για την περίσταση η Kate διάλεξε ένα λιλά φόρεμα της Emilia Wickstead σε γραμμή Α και κράτησε στα χέρια της μια κροκό τσάντα παρόμοιου χρώματος της φίρμας Aspinal of London. Στα πόδια, όπως τις περισσότερες φορές, τις αγαπημένες της nude γόβες.

Διάβασε επίσης: Η Camilla προσπαθούσε να χωρίσει τον William από την Kate - Γιατί δεν την ήθελε για νύφη;

Και αν κάτι σου θυμίζει το συγκεκριμένο look... έχεις δίκιο. Κατά την προσφιλή της συνήθεια, η δούκισσα του Cambridge "ανακύκλωσε" με τον καλύτερο τρόπο την γκαρνταρόμπα της φορώντας το ίδιο φόρεμα με το οποίο την είχαμε δει στο πλαίσιο του επίσημο ταξιδιού όλης της οικογένειας στην Πολωνία τον Ιούλιο του 2017,

Ιδού και τα πειστήρια!

Πάντως, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι μας έκανε μεγάλη εντύπωση πόσο αδύνατη είναι και πάλι η Kate, η οποία γέννησε τον πρίγκιπα Louis στις 23 Απριλίου. Η αλήθεια είναι πως ανέκαθεν η σύζυγος του William ήταν υπερβολικά αδύνατη, όμως είχαμε καιρό να τη δούμε και το είχαμε λησμονήσει!!!