Παντρεύτηκε ξανά ο πρώην σύζυγος της Meghan Markle - Ιδού η βαθύπλουτη αντικαταστάτριά της [photos]

10.10.2018
Παντρεύτηκε ξανά ο πρώην σύζυγος της Meghan Markle - Ιδού η βαθύπλουτη αντικαταστάτριά της [photos]
Διαιτολόγος στο επάγγελμα η νέα κυρία Trevor Engelson.

Τρία χρόνια μετά το διαζύγιό του από τη Meghan Markle, ο Trevor Engelson παντρεύτηκε ξανά, όπως μεταδίδει αποκλειστικά η DailyMail. Νύφη η επί μόλις έναν χρόνο σύντροφός του, Tracey Kurland, ενώ ο γάμος τελέστηκε σε μια πολύ ιδιωτική τελετή σε οικία στο Hidden Hills της Καλιφόρνια -εκεί, όπου για την ιστορία ζουν η Kim Kardashian με τον Kanye West και άλλοι διάσημοι.

Στη φωτογραφία κάτω, οι νιόπαντροι ποζάρουν ανέμελοι στον φακό φίλου τους.

Διάβασε ακόμη: Meghan Markle - Το σχεδόν σκανδαλιστικό look της δούκισσας που "ξέφυγε" από τη Βασίλισσα

Ο 41ός ετών κινηματογραφικός παραγωγός γνώρισε τη νυν δούκισσα του Sussex το 2004, πολύ πριν γίνει διάσημη μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Suits και παντρεύτηκαν σχεδόν 7 χρόνια μετά .Ο γάμος αυτός κράτησε δύο χρόνια (2011-2013). Για την 32 ετών Tracey αυτός είναι ο πρώτος γάμος.

Για την ιστορία, οι γονείς της νύφης είναι οι Sheila και ο Stanford Kurland [φωτό κάτω] των οποίων η περιουσία εκτιμάται περίπου στα $200 εκατομμύρια. Τα νέα πεθερικά ζουν στο Hidden Hills, για την ιστορία, αλλά στο δημοσίευμα δεν είναι σαφές αν ο γάμος τελέστηκε στη δική τους ιδιοκτησία ή σε άλλη.

Αυτό το είδες; Meghan Markle: Η άγνωστη σχέση της με το σίριαλ "Παντρεμένοι με Παιδιά"

Όπως και να έχει, συγχαρητήρια στους νεόνυμφους και να ευχηθούμε "καλούς απογόνους" και στα δυο ζευγάρια. Και στον Trevor με την Tracey αλλά και στη Meghan με τον Harry!