Η Camilla δεν θα παραβρεθεί στον γάμο της πριγκίπισσας Eugenie - Ο λόγος ξαφνιάζει

08.10.2018
Η Camilla δεν θα παραβρεθεί στον γάμο της πριγκίπισσας Eugenie - Ο λόγος ξαφνιάζει
Στις 12 Οκτωβρίου παντρεύεται η πρώτη ξαδέλφη των William και Harry.

Αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο βασιλικό γάμο στη Βρετανία. Η μικρότερη από τις δυο κόρες του πρίγκιπα Andrew, αδελφού του διαδόχου, πρίγκιπα Charles και της πρώην συζύγου του, Sarah Ferguson πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Jack Brooksbank [φωτό κάτω] την ερχόμενη Παρασκευή (12/10/2018)

Παρόλο που το BBC δεν θα καλύψει τηλεοπτικά το γεγονός, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τα τεκτενόμενα μέσω άλλων τηλεοπτικών σταθμών.

Και ενώ οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς, μαθαίνουμε μέσω ανάρτησης που έκανε στο Twitter η βασιλική ανταποκρίτρια Victoria Arbiter, ότι η Camilla δεν θα παραστεί στην τελετή.

Και για όσους βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα περί τυχόν τσακωμών και προβλημάτων στη βασλική οικογένεια, η Arbiter σπεύδει να εξηγήσει ότι δεν πρόκειται για τέτοια περίπτωση.

Διάβασε επίσης: Μεθυσμένη η βασίλισσα μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την Camilla!

"Δεδεμένου του ότι είχε ήδη δεσμευτεί να παραστεί σε μια σχολική εκδήλωση, δεν μπορεί να παραστεί. Το καθήκον πάνω από όλα", εξηγεί η ειδικός [ακριβώς στη συνέχεια το τιτίβισμά της]

Σύμφωνα με τη Mirror, η δούκισσα της Κορνουνάλης έχει προγραμματίσει να επισκεφτεί ένα σχολείο στη Σκωτία την ήμερα που προγραμμάτισε -εκ των υστέρων- η ανιψιά του συζύγου της, τον γάμο της. Η Camilla δεν θέλει να απογοητεύσει τους μαθητές που περιμένουν με αγωνία να τη γνωρίσουν, οπότε... θα χάσει τον γάμο!

Όπως αναφέρουν ειδικοί αναλυτές, μπορεί να ακούγεται παράξενο, όμως συμβαίνει αρκετά συχνά να χάνουν οι εστεμμένοι οικογενειακές εκδηλώσεις λόγω πρότερων, επίσημων δεσμεύσεών τους.

Ο γάμος της 28χρονης πριγκίπισσας θα τελεστεί στο St. George's Chapel του Windsor Castle, εκεί όπου τον Μάιο παντρεύτηκαν ο Harry με τη Meghan ενώ προς τιμή τους θα τραγουδήσει ο διεθνούς φήμης ιταλός τενόρος, Andrea Boccelli. Η ώρα η καλή!