Βαρύ πένθος για την οικογένεια Λάτση - Πέθανε ο σύζυγος της Μαργαρίτας

03.10.2018
Βαρύ πένθος για την οικογένεια Λάτση - Πέθανε ο σύζυγος της Μαργαρίτας
Πρόκειται για τον γαμπρό της Μαριάννας και του Σπύρου Λάτση.

Η είδηση αναπαράγεται από όλα τα ΜΜΕ και είναι πολύ δυσάρεστη. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, στις 30/9/2018, ο Γιώργος Κατσιάπης, σύζυγος της Μαργαρίτας Λάτση, σκοτώθηκε στο Μονακό όπου ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια, μαζί με τη σύζυγό του. Στη φωτογραφία κάτω, ο εκλιπών με τον πρίγκιπα του Μονακό, Αλβέρτο.

Η Μαργαρίτα είναι η μικρότερη κόρη του καπετάν Γιάννη Λάτση. Με τον Γιώργο Κατσιάποη, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών διευθυντής στην εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών EFG Eurofinanciere d΄ Investissements SAΜ, παντρεύτηκαν το 1996 και γενικά διατηρούσαν πολύ χαμηλό προφίλ με σπάνιες -ως και μηδενικές- κοινωνικές εμφανίσεις.

Ο θάνατος του Γιώργου Κατσιάπη επήλθε κάτω από αδιευκρίνηστες, μέχρι στιγμής συνθήκες καθώς γίνονται λόγοι για αυτοκινητιστικό αλλά και για μια ζάλη που τον έκανε να χάσει την ισορροπία του και να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Στη φωτογραφία επάνω, η Μαριάννα Λάτση με δύο από τα τρία παιδιά της, την Εριέττα Κούρκουλου και τον Πάρι Κασιδόκωστα σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους.