Kate Middleton: Η πρώτη εμφάνιση μετά την άδεια μητρότητας φανέρωσε μια απίστευτη εμμονή της [photos]

03.10.2018
Kate Middleton: Η πρώτη εμφάνιση μετά την άδεια μητρότητας φανέρωσε μια απίστευτη εμμονή της [photos]
Επιστροφή στα καθήκοντα με μια εμφάνιση έκπληξη για τη δούκισσα του Cambridge.

Η εξάμηνη άδεια μητρότητας που απολάμβανε η Kate μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, του πρίγκιπα Louis, έληξε και εκείνη επέστρεψε στη δουλειά. Στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης "υποχρέωσής" της μετά την άδεια αυτή, η δούκισσα του Cambridge επισκέφτηκε το Sayers Croft Forest School and Wildlife Garden στο Paddington Recreation Ground, όπου είχε την ευκαιρία να περάσει λίγη ώρα με τα παιδιά που απασχολούνται εκεί, αλλά και το προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η 36χρονη δούκισσα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δασκάλους του ιδιαίτερου αυτού σχολείου σχετικά με οφέλη της διδασκαλίας σε εξωτερικό χώρο στην ευημερία και ψυχική υγεία των παιδιών, αλλά και να παίξει η ίδια μαζί τους, γεγονός που απόλαυσε ιδιαίτερα.

Διάβασε επίσης: Kate Middleton: Η ουλή στο πρόσωπό της και η εξήγηση του παλατιού

Για την επιστροφή της αυτή στα καθήκοντα, η Kate διάλεξε ένα πολύ casual look που όμως έκρυβε ένα μυστικό. Ντυμένη σε χρώματα... παραλλαγής η δούκισσα του Cambridge διάλεξε ένα ζευγάρι καφέ jeans από το Zara -που έχει ξαναφορέσει- ένα λαδί φούτερ, ένα επίσης λαδί Fjällräven τζάκετ και τις πολυαγαπημένες της Penelope Chilvers μπότες. Εκεί ακριβώς εστιάζεται και η εμμονή της.

Τις μπότες αυτές τις βλέπουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα από τις ημέρες του αρραβώνα της κιόλας με τον πρίγκιπα William. Όπως είχαμε διαβάσει στην Daily Mail παλιότερα, η Kate έχει αυτές τις μπότες από φοιτήτρια και δεν της αποχωρίζεται με τίποτα. Αντίθετα, τις φορά -και επίσημα, όπως βλέπουμε- σε κάθε ευκαιρία.

Διάβασε επίσης: Δε φαντάζεσαι τι δουλειά κάνει ο αδερφός της Kate Middleton μετά τη χρεοκοπία του!