Meghan – Harry: Τόσο κόστισε ο γάμος τους!

02.10.2018
Meghan – Harry: Τόσο κόστισε ο γάμος τους!
Πολύ περισσότερο από αυτόν του πρίγκιπα Harry και της Kate Middleton.

Λίγοι μόνο μήνες έχουν περάσει από το event της χρονιάς στη Βρετανία, όταν η Meghan Markle μπήκε και επίσημα στη βασιλική οικογένεια κρατώντας από το χέρι τον αγαπημένο της, πρίγκιπα Harry.

Επρόκειτο για μία τελετή- υπερπαραγωγή που άφησε το στίγμα της στην ιστορία του παλατιού τόσο λόγω της απροσδόκητης απλότητας της Meghan όσο και διότι –επιτέλους!- ο Harry βρήκε τη γυναίκα που πάντα ήθελε ύστερα από μια σειρά περιπετειών.

Διαβάστε ακόμη: Meghan Markle: Πώς κατάφερε να συγκινήσει HarryElizabeth με μία λεπτομέρεια στο νυφικό της

Τώρα, 5 περίπου μήνες μετά το μυστήριο, μαθαίνουμε και το ποσό που ξοδεύτηκε την ημέρα εκείνη προκειμένου να είναι όλα υπέροχα.

Την αποκάλυψη κάνει το «Express UK», το οποίο παρουσιάζει με λεπτομέρειες πόσα εκατομμύρια λίρες ξοδεύτηκαν για τον βασιλικό γάμο ως εξής:

30 εκατομμύρια ξοδεύτηκαν για χάρη της ασφάλειας του event γύρω από το κάστρο του Windsor. To αμέσως επόμενο μεγάλο έξοδο δεν ήταν παρά το νυφικό υπογραφής του Οίκου Givenchy της «κοινής θνητής» Meghan Markle, του οποίου η τιμή ανέρχεται 390 χιλιάδες λίρες!

Διαβάστε ακόμη: Δε φαντάζεσαι τι δουλειά κάνει ο αδερφός της Kate Middleton μετά τη χρεοκοπία του!

Επιπλέον, 232.810 λίρες πήγαν στο σύστημα ήχου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, προκειμένου οι καλεσμένοι να μην χάσουν… νότα από τα Μυστήριο.

Κι αυτά δεν ήταν τα μοναδικά έξοδα. Το ζευγάρι χρειάστηκε ακόμα μερικά πράγματα κυρίως για τα διαδικαστικά. Στο σύνολο ξοδεύτηκαν 32 εκατομμύρια βρετανικές λίρες, σα να λέμε δηλαδή κάτι περισσότερο από 36 εκατομμύρια ευρώ!

Δεν ξέρουμε πώς θα το πάρουν αυτό η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, αλλά ο γάμος του μικρού αδερφού του δούκα του Cambridge, ήταν κατά 8 περίπου εκατομμύρια λίρες ακριβότερος…