Δε φαντάζεσαι τι δουλειά κάνει ο αδερφός της Kate Middleton μετά τη χρεοκοπία του! | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:30
1/10/2018

Δε φαντάζεσαι τι δουλειά κάνει ο αδερφός της Kate Middleton μετά τη χρεοκοπία του!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
(Photo by Michael Steele/Getty Images)
<p>(Photo by Michael Steele/Getty Images)</p>

Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ακριβώς τα περίμενε. 

Μόνο εύκολα δεν ήρθαν τα πράγματα στον μικρότερο αδερφό της δούκισσας του Cambridge, αφού η χρεοκοπία της εταιρείας με γλυκίσματα που είχε, η «Boomf», τον ανάγκασε να δεχτεί τεράστιες αλλαγές στη ζωή του. Για να ακριβολογούμε, ήρθαν τα πάνω κάτω.

Διαβάστε ακόμη: Παντρεύτηκε μυστικά η Gwyneth Paltrow

Ο James Middleton, όχι μόνο βίωσε την απώλεια τριών εκατομμυρίων λιρών μέσα στα τελευταία τρία χρόνια, μα επιπλέον του χτύπησε τον περασμένο Φεβρουάριο την πόρτα και ο χωρισμός με την επί πέντε χρόνια αγαπημένη του και ηθοποιό, Donna Air.

Δημοσίευμα της Daily Mail τον θέλει σήμερα να εργάζεται ως ξεναγός στη Σκωτία, κάνοντας διάφορα tours tours στο Glen Affric Lodge κοντά στο Loch Ness, με τον David Matthews, τον πεθερό της Pippa Middleton να τον έχει βοηθήσει πολύ αφού σε αυτόν ανήκει η συγκεκριμένη έκταση.

Διαβάστε ακόμη: Gisele: Οι κρίσεις πανικού, η τάση για αυτοκτονία και ο Leonardo diCpario

Ο ίδιος, πάντως, μοιάζει να έχει αποδεχτεί τα νέα δεδομένα και να συνεχίζει να εργάζεται ως υπάλληλος πλέον, αδιαφορώντας για τα αιχμηρά σχόλια του Τύπου και των βρετανικών και αμερικανικών ιστοσελίδων…

Στη φωτογραφία επάνω, ο James με την άλλη αδελφή του, Pippa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ