Τα γενέθλια της Κατερίνας Δαλάκα και ο ανανάς της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

20.08.2018
Τα γενέθλια της Κατερίνας Δαλάκα και ο ανανάς της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Οι δύο πρώην συμπαίκτριες φαίνεται ότι έχουν βάλει πίσω τους ό,τι τους χώριζε στον Άγιο Δομίνικο.

26 ετών γίνεται σήμεα (20 Αυγούστου 2018) η φιναλίστ του φετινού Survivor και το γιόρτασε με πολλούς από τους συμπαίκτες της αλλά και φίλους από την περσινή "φουρνιά".

Ανάμεσα στη Μελίνα Μεταξά, την Ελένη Χατζίδου, τον Λάμπρο Χούτο, τη Μαρία Σαμαρίνου, τον Χάρη Γιακουμάτο και τον Γιάννη Τσίλη έσβησε τα κεράκια της η Κατερίνα Δαλάκα.

Κάποιος όμως έλειπε. Και ζήτησε συγνώμη δημόσια στέλνοντας ένα κρυφό μήνυμα.

Τις ευχές της για τα γενέθλια της Κατερίνας έστειλε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στους εορτασμούς αλλά δεσμεύτηκε να επανορθώσει.

Αυτό το διάβασες; Meghan Markle: Ιδού τι σχέδια έχει για το νυφικό της

Μια μακροσκελή ανάρτηση της αφιέρωσε της εορτάζουσας η Κωνσταντίνα με ένα μήνυμα που, προφανώς, μόνο εκείνοι που γνωρίζουν πράγματα κατάλαβαν.

Πόσες φορές ακούμε μια μελωδία, βλέπουμε ένα ηλιοβασίλεμα, γευόμαστε κάτι, περπατάμε σ’ενα δρόμο και ξαφνικά λέμε αυτό το “κάτι μου θυμίζει..” με ένα μαγικό τρόπο ξυπνάνε αυτές οι αναμνήσεις..γιατί;;;
Γιατί το μυαλό έχει αυτό το μαγικό τρόπο να μας μεταφέρει κάπου που για κάποιο λόγο έχει γράψει μέσα μας για πάντα-μνήμες ατελείωτης χωρητικότητας!!!!
Ξέρω..εσείς βλέπετε μισό κομμάτι ανανά, άντε τα ωραία νερά από πίσω, ενδεχομένως και το μανικιούρ μου..
Εγώ όμως βλέπω τόσα πολλά που ό,τι και να σας γράψω θα είναι λίγο..νιώθω όμως σίγουρα τυχερή και ακόμα αυτό το κομμάτι το εκτιμώ..
Μη ρωτήσετε γιατί!
Μπορεί αν σας πω να χαθεί το νόημα..
Καμιά φορά ο “σιωπηλός κώδικας επικοινωνίας” είναι το πολυτιμότερο που έχεις για να επιβιώσεις!
Αυτή είναι μια αφιέρωση μου στην @katerina_dalaka που έχει τα γενέθλια της και δεν κατάφερα να είμαι στο τρικούβερτο γλέντι, αλλά θα επανορθώσω!
Once survivor always survivor 💪🏼
#Survivors2018

Πόσες φορές ακούμε μια μελωδία, βλέπουμε ένα ηλιοβασίλεμα, γευόμαστε κάτι, περπατάμε σ’ενα δρόμο και ξαφνικά λέμε αυτό το “κάτι μου θυμίζει..” με ένα μαγικό τρόπο ξυπνάνε αυτές οι αναμνήσεις..γιατί;;; Γιατί το μυαλό έχει αυτό το μαγικό τρόπο να μας μεταφέρει κάπου που για κάποιο λόγο έχει γράψει μέσα μας για πάντα-μνήμες ατελείωτης χωρητικότητας!!!! Ξέρω..εσείς βλέπετε μισό κομμάτι ανανά, άντε τα ωραία νερά από πίσω, ενδεχομένως και το μανικιούρ μου.. Εγώ όμως βλέπω τόσα πολλά που ό,τι και να σας γράψω θα είναι λίγο..νιώθω όμως σίγουρα τυχερή και ακόμα αυτό το κομμάτι το εκτιμώ.. Μη ρωτήσετε γιατί! Μπορεί αν σας πω να χαθεί το νόημα.. Καμιά φορά ο “σιωπηλός κώδικας επικοινωνίας” είναι το πολυτιμότερο που έχεις για να επιβιώσεις! Αυτή είναι μια αφιέρωση μου στην @katerina_dalaka που έχει τα γενέθλια της και δεν κατάφερα να είμαι στο τρικούβερτο γλέντι, αλλά θα επανορθώσω! Once survivor always survivor 💪🏼 #Survivors2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις