Meghan Markle: Ιδού τι σχέδια έχει για το νυφικό της

20.08.2018
Meghan Markle: Ιδού τι σχέδια έχει για το νυφικό της
Τρεις μήνες μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry μαθαίνουμε νέα που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους φανς της βασιλικής οικογένείας.

Το εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε η Clare Waight Keller για τον οίκο Givenchy πρόκειται να εκτεθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε όσοι θέλουν, να το απολαύσουν από κοντά.

ΜΙλώντας για τη δημιουργία της η σχεδιάστρια είχε υπογραμμίσει τη σημασία της ομαδικής δουλειάς, τονίζονατς πόσο πολύ είχε συμβάλει στο αποτέλεσμα η συενεργασί με τη νύφη, η οποία γνώριζε ήδη τη δουλειά της από καιρό.

“Ήταν ένας υπέροχος τρόπος για να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας. Μας είπε τι ήθελε για εκείνη την ημέρα και αρχίσαμε να σχεδιάζουμε πολλές εκδοχές τις οποίες συζητούσαμε όλοι μαζί και τελικά καταλήξαμε στο φόρεμα που είδατε", είχε πει λίγο μετά τον γάμο η σχεδιάστρια του Givenchy.

Διάβασε ακόμη: Meghan Markle - Ετοιμάζεται για το πρώτο της ταξίδι... μόνη! Πηγαίνει "πίσω στο σπίτι"

Ακόμη δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες για την έκθεση του νυφικού, όμως θυμόμαστε ότι το 2011 μετά τον γάμο της Kate Middleton με τον πρίγκιπα William είχε γίνει κάτι ανάλογο. Το νυφικό που είχε σχεδιάσει για τη δούκισσα του Cambridge η Sarah Burton του οίκου Alexander McQueen, είχε εκτεθεί για το κοινό σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του παλατιού και μέσα σε 6 εβδομάδες την είχαν επισκεφτεί πάνω από 350.000 άνθρωποι.

Το μόνο που μένει είναι μια επίσημη επιβεβαίωση/ανακοίνωση