Meghan Markle - Ετοιμάζεται για το πρώτο της ταξίδι... μόνη! Πηγαίνει "πίσω στο σπίτι"

20.08.2018
Meghan Markle - Ετοιμάζεται για το πρώτο της ταξίδι... μόνη! Πηγαίνει "πίσω στο σπίτι"
Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και μήνες, η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry ετοιμάζονται για την πρώτη τους βασιλική περιοδεία αυτό το Φθινόπωρο, με προορισμό την Αυστραλία, τα νησιά Fiji, τη Νέα Ζηλανδία και το Βασίλειο της Tonga.

Λίγο πριν, ωστόσο, η Meghan Markle ανανέμενεται να κάνει ένα ταξίδι "πίσω στο σπίτι" και μάλιστα... ολομόναχη! Ναι, η Δούκισσα του Sussex θα επισκεφτεί το Toronto του Καναδά και μάλιστα θα μεταβεί εκεί με πτήση της Air Canada.

Η εταιρεία έχει κάνει ειδική συμφωνία με το Παλάτι, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της κατά την πτήση. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror έχει ζητηθεί "να μην φωτογραφίσει κανείς την Meghan και κανείς να μην την πλησιάσει".

Πρόκειται για το πρώτο ταξίδι που κάνει η Meghan μόνη της μετά τον γάμο, χωρίς τη συνοδεία του Harry ή οποιουδήποτε από τη βασιλική οικογένεια. Όσο για τον λόγο του ταξιδιού; Η νεόκοπη "γαλαζοαίματη", επιθυμεί να περάσει λίγες ημέρες ξενοιασιάς με τους φίλους και τους αγαπημένους της πριν το πολυάσχολο φθινόπωρό της στο πλευρό του Πρίγκιπα Harry.

Είναι ωστόσο άγνωστο το κατά πόσο η Meghan θα συναντήσει τον πατέρα της Thomas αφού εκείνος συνεχίζει... ανενόχλητος το ντελίριο δηλώσεων κατά της βασιλικής οικογένειας αλλά και της νέας ζωής της κόρης του.